SVE ĆE SE DOZNATI NAKNADNO

Ovo nitko nije očekivao: Princ Harry i Meghan Markle potvrdili - dolazak prinove neće biti službeno objavljen

11.04.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Iako su rođenja troje djece princa Williama objavljena 'na sva zvona' te su ponosni roditelji, već nekoliko sati nakon poroda, s tek rođenom bebom pozirali okupljenim medijima, u slučaju njegovog mlađeg brata, princa Harryja, sve će biti u potpunosti drugačije. Da su on i Meghan Markle napokon postali prvi puta roditelji doznat će se tek u trenutku kada oni smatraju da je vrijeme za objavu

Da se rodilo prvo dijete vojvode i vojvotkinje od Sussexa britanska, ali i svjetska javnost doznat će tek naknadno, tek kada oni to odluče i prvenstveno sami proslave dolazak prinove. Ta informacija, koju je danas objavila Kensingtonska palača iznenadila je sve, kao i ona da je Meghan Markle najvjerojatnije donijela konačnu odluku oko poroda.

Nakon što se otkrilo da je odbila službenu pomoć ginekologa i porodničara, koji su nazočili gotovo svim kraljevskim porodima posljednjih godina, sve je izglednije da će obistiniti ono što se već duže šuška - da će prvo dijete s princom Harryjem, Meghan Markle roditi u njihovom domu gdje su tek preselili, u Frogmore Cottageu.

Čini se da se na taj način pokušava dodvoriti kraljici Elizabeti II, u čijoj milosti posljednjih mjeseci nije bilo, budući da je upravo ona svoje četvero djece rodila ili u Buckinghamskoj palači ili u Clarence Houseu.

'Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvalni su na dobrim željama koje im svakodnevno pristižu iz Velike Britanije, ali i cijelog svijeta, dok se pripremaju za dolazak njihovog prvog djeteta. Njihovo kraljevsko visočanstvo donijelo je osobnu odluku da sve planove i informacije oko rođenja djeteta zadrže za sebe. Sretnu vijest podijelit će sa svijetom u trenutku kada odluče da je najbolje', poručio je glasnogovornik Kensingtonske palače.

  • +9
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako liječnici smatraju kako prvorotkinja, koja je starija od 35. godina, zbog rizika od preranog poroda ili hitnog carskog reza, koji je učestali, ne bi trebala rađati kod kuće, izvori bliski vojvotkinji tvrde kako se ona time ne zamara te da se, ponajviše zahvaljujući jogi, osjeća spremno i sigurno da rodi kod kuće, a ne u bolnici.