SNIMILA MAMA KATE

Fotografija povodom 3. rođendana princa Louisa: Preslatki mališan se prvi dan vrtića dovezao biciklom

23.04.2021 u 09:11

Bionic
Reading

Najmlađe dijete Kate Middleton i princa Williama danas navršava 3 godine, a ponosni roditelji su uoči velikog dana za svog mališana objavili njegovu novu fotografiju, koju je mama Kate snimila prije samo nekoliko dana na prvi dan vrtića princa Louisa

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s oduševljenjem dijele novu fotografiju uoči sutrašnjeg trećeg rođendana princa Louisa', priopćila je Kensingtonska palača u četvrtak.

Nasmijani dječačić s ruksakom ponosno pozira na crvenom biciklu dok ga majka Kate snima ispred obiteljske kuće u Kendingtonskoj palači. Mladi princ biciklom se odvezao do londonskog vrtića Willcocks, kojega je pohađala i njegova starija sestra princeza Charlotte.

Kako je tada kraljevski izvor rekao za časopis People, taj su vrtić odabrali jer misle da bi to bio idealan prvi korak za Charlotteino obrazovanje, a impresionirao ih je tim zaposlenika.

Vojvode od Cambridgea su očito zadovoljni tom odlukom kad su u isti vrtić upisali i najmlađe dijete, a izbor ovog vrtića je odličan i s obzirom da je u blizini škola Thomas's Battersea koju pohađaju princ George i princeza Charlotte.

  • +4
Kate i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I prve vrtićke dane Louisovog starijeg brata i sestre mama Kate je obilježila objavom fotografija koje je sama snimila. Charlotte je u vrtić Willcocks krenula u siječnju 2018. godine, dok je princ George pohađao Westacre Montessori School u Norfolku, a svoje predškolsko obrazovanje započeo je u siječnju 2016. godine. Na Louisov kasniji polazak u vrtić vjerojatno je utjecalo najnovije zaključavanje u Velikoj Britaniji zbog pandemije.

Obilježavajući drugi rođendan princa Louisa, Kate i William su prošle godine podijelili fotografije njegovog sudjelovanja u posebnom umjetničko-obrtničkom projektu kod kuće – slikama prstiju u duginim bojama u znak podrške djelatnicima Nacionalne zdravstvene službe (NHS) i drugim ključnim radnicima u borbi protiv pandemije koronavirusa.

I ove preslatke fotografije na kojima princ Louis pokazao da je dorastao zadatku razmazujući boju po licu, ali ne i po odjeći, snimila je Kate Middleton.

U protekloj godini mladi je princ Louis odradio nekoliko 'kraljevskih angažmana' pa je sa starijim brataom i sestrom sudjelovao u pokretu Clap for Carers.

Djeca vojvoda od Cambridgea u listopadu su imali priliku postaviti važna pitanja o životinjama sir Davidu Attenboroughu, a u videu podijeljenom na društvenim mrežama malenog je princa Louisa zanimalo koju životinju slavni prirodoslovac najviše voli.