GLUMAČKA DIVA

Oporavlja se: Sophia Loren zbog slomljenog kuka hitno operirana

25.09.2023 u 09:58

  • +2

Sophia Loren

Izvor: EPA / Autor: Carlos Barba

Bionic
Reading

Talijanska glumica Sophia Loren navodno je pala u svom domu u Ženevi. Uslijed pada slomila je kuk, no već je operirana te je u fazi oporavka

Talijanska glumica koja je nedavno proslavila 89. rođendan završila je u bolnici. Naime, Sophia Loren pala je u svom domu u Ženevi u Švicarskoj te je slomila kuk, no već je operirana te se oporavlja od operacije.

Posljednji put Talijanka je glumila u Netflixovom filmu 'La vita davanti a sé' 2020. godine, a u poznim se godinama bavi i ugostiteljstvom.

Naime, Sophia Loren vlasnica je već tri restorana s lokacijama u Milanu, Firenci i Fiumicinu, a sutra je trebala otvoriti i novi objekt u Bariju. Glasnogovornici restorana koji nose njezino ime obratili su se javnosti na društvenim mrežama: 'Pad u njezinoj kući u Ženevi danas je uzrokovao prijelome kuka gospođe Loren. Operiran s pozitivnim ishodom, sada će morati promatrati kratak period oporavka i pratiti put rehabilitacije. Srećom sve je ispalo najbolje i gospođa će se uskoro vratiti nama. Cijeli tim restorana Sophia Loren koristi priliku da joj poželi brz oporavak.'

Dobitnica Oskara nikada nije skrivala da gaji veliku ljubav prema kulinarstvu, njezini recepti objavljivani su u raznim časopisima, a brojne knjige s njezinim receptima postale su bestselleri.