šarmantne sestre

One su osobe od povjerenja princa Williama: 'Pokazale su da im se može vjerovati'

29.05.2024 u 13:01

Bionic
Reading

Princeza Beatrice i princeza Eugenie rođakinje su kojima još uvijek uspijeva održati blizak odnos sa svim članovima kraljevske obitelji. Bliske su i s Harryjem, a William ih smatra svojim osobama od povjerenja

Kćeri princa Andrewa uvijek su bile tu negdje... Princeza Eugenie i princeza Beatrice veliki su oslonac kraljevske obitelji u ovim neočekivanim okolnostima, a njihova podrška najviše znači princu Williamu.

Prošlog su tjedna sestre podržale Williama s Peterom Phillipsom i Zarom Tindall na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači, a mnogi se pitaju hoće li one sada dobiti i veću ulogu u kraljevskoj obitelji.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Njihovih je obaveza i pojavljivanja sve više i više, no Beatrice i Eugenie zasada nemaju želju postati punopravne zaposlenice kraljevske obitelji i time prihvatiti dužnosti.

Kako otkriva izvor, one uživaju najbolje od oba svijeta: 'Princeze već neko vrijeme tiho podupiru sve te dobrotvorne organizacije. Ali također imaju živote izvan obitelji. Imaju obitelji, imaju poslove. Nisam siguran hoće li oni bi željeli u potpunosti doći u stado i biti punopravni članovi kraljevske obitelji, u ovom trenutku imaju nešto najbolje od oba svijeta.'

KIŠI USPRKOS

Prva bez Kate Middleton: Princ William ugostio vrtnu zabavu u Buckinghamskoj palači

Pogledaj galeriju

I Beatrice i Eugenie nedavno su postale majke, a imaju i uspješne karijere. Beatrice je potpredsjednica strateškog partnerstva u američkoj tehnološkoj tvrtki Afiniti, dok je Eugenie direktorica londonske umjetničke galerije Hauser & Wirth.

Ipak, uz sve svoje obaveze, omiljene sestrične princa Williama njegova su velika potpora te se u svakom trenutku može osloniti na njihovu pomoć.

'Bliži su nego što bi mnogi rođaci mogli biti – imaju jedinstveno zajedničko iskustvo i neobičan život koji svi vode. Ovo je institucija kojoj svi oni pripadaju, možda na malo različite načine u smislu kako joj služe, ali svi vjeruju u nju i njenu budućnost i žele učiniti što mogu da je podrže', otkriva izvor za Hello.

Eugenie i Beatrice uspijevaju izbalansirati i blizak odnos s princem Harryjem, ali i održati odnos s ostatkom obitelji u Ujedinjenom Kraljevstvu.

'Uvijek su imale osjećaj služenja i dužnosti, vjerojatno naslijeđen od svoje bake. I pokazale su da im se može vjerovati u središtu pozornosti i mislim da se to cijeni', otkriva izvor.

ZARA I MIKE

Elegantni u sivom: Modno usklađivanje Williamove sestrične i njezinog supruga

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...