oporavlja se

Ovo je dobar znak: Kate Middleton sve češće izlazi s djecom

28.05.2024 u 17:57

Bionic
Reading

Kate Middleton liječi se od karcinoma, a javnost se itekako brine za njezino zdravlje. Iz palače su stigle dobre vijesti, ali i potvrda značenja Kate u društvu

Dva su mjeseca otkako je Kate Middleton javnosti priznala da boluje od karcinoma te time objasnila zašto je ne možemo vidjeti u javnosti kako obavlja svoje kraljevske angažmane. Ipak, iako je ne viđamo među ljudima, kraljevski insajderi otkrili su da omiljena vojvotkinja ipak izlazi.

Kako donose strani mediji, princeza je posljednjih tjedana više izlazila sa svojom obitelji, što je svakako dobar znak o oporavku.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Još se ne zna kad će se točno Kate Middleton vratiti svojim kraljevskim dužnostima jer o svemu odlučuju nalazi i liječnici koji brinu za njezino zdravlje, no zasigurno pomaže i podrška javnosti koju Kate uživa.

Naime, kako otkriva Rebecca English, dvor je preplavljen pismima koje dobronamjernici šalju vojvotkinji: 'Deseci tisuća čestitki i darova preplavljuju palaču.'

Također, rekla je kako je dosad svaki tjedan stizalo oko 1000 pisama u poštanski ured kraljevske obitelji, no sada svi brinu za zdravlje vojvotkinje koja se istaknula kao omiljena članica britanske kraljevske obitelji.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
sve osim nogometa