LJEPOTA IM JE U GENIMA

One su nećakinje princeze Diane i najljepše blizanke iz visokog društva, a sada im se na njihovom modnom putovanju pridružio i zgodni mlađi brat

05.05.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Svijet je već odavno upoznao blizanke, nećakinje princeze Diane, Lady Ameliju i Lady Elizu, koje su zaludjele i modni svijet, a sada im se u novoj modnoj kampanji, ni manje ni više nego za Michaela Korsa, pridružio i polubrat Samuel Aitken

29-godišnji blizanke Amelia i Eliza i ovoga su puta posao odradile besprijekorno, a sada su i prvi puta, otkako su zaplovile modnim svijetom, dobile priliku da kampanju odrade s mlađim bratom, odnosno polubratom, 19-godišnjim Samuelom Aitkenom. Trojac je angažiran za novu kampanju Michaela Korsa, a ako je suditi po fotografijama koje su procurile u javnost, nova kolekcija biti će u crnoj boji i koži.

Inače, blizanke Amelia i Eliza nedavno su preselile iz rodnog Cape Towna u London, i kćeri su brata princeze Diane, Charlesa Spencera i njegove prve supruge Victorije Aitken, dok je Samuel sin kojeg je Victoria dobila u braku s južnoafričkim biznismenom Jonathanom Aitkenom.

Snimanje nove kampanje održano je u Los Angelesu, a zanimljivo je i kako je starija sestra blizanki, Lady Kitty Spencer manekenka, a sve one krenule su zapravo stopama svoje majke Victorije Aitken. Djevojke imaju još jednog brata, Louisa Spencera, koji se 2018. pojavio na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja i zaludio svojim izgledom djevojke diljem svijeta.

  • +6
Lady Amelia i Lady Eliza Spencer Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

A da je obitelj uistinu velika govori i da sestre imaju još tri mlađa polubrata iz očevog drugog i trećeg braka. Inače, Ameliju i Elizu je početkom ove godine Tatler proglasio najzgodnijim sestrama visokog društva iz cijelog svijeta.