Kitty, Amelia i Eliza

Lijepe nećakinje princeze Diane oduševile su klasičnim, ali vrlo ženstvenim kombinacijama

22.09.2021 u 13:15

Bionic
Reading

Svjetski gradovi u posljednje vrijeme žive u ritmu Tjedana mode. Prvi na redu je bio New York, zatim Madrid, a sada je došao red na London. Ovaj veličanstveni modni događaj, kao i popratne zabave, obožavatelji mode ne propuštaju, a među njima su nerijetko i pripadnici kraljevske obitelji. Ovoga puta svu pažnju ukrale su nećakinje princeze Diane, Kitty Spencer i njezine sestre, blizanke Amelia i Eliza

Kao i svakog rujna modna industrija doživljava svoj vrhunac na Tjednima mode diljem svjetskih gradova, od New Yorka, Madrida pa do Londona koji je trenutno mjesto međunarodnog događaja na kojem dizajneri predstavljaju svoje najnovije radove na pisti. Iz sezone u sezonu revije okupljaju značajna imena u svijetu mode, ljubitelje mode, trendsetere i influencere, a nerijetko i pripadnike kraljevskih obitelji, poput nećakinja princeze Diane od Walesa, Kitty Spencer i njezinih sestara, blizanki Amelie i Elize.

One su velike sljedbenice trendova i zaljubljenice u visoku modu, a njihovi ormari prava su modna inspiracija. Tjedne mode u pravilu prate i brojni društveni događaji kao što su zabave. Jedan od takvih bila je privatna zabava koju je organizirao časopis Perfect u povijesnom hotelu NoMad u Londonu. Ekskluzivna zabava okupila je brojne goste poput Mie Regan, manekenke Iris Law ili influencerice Camille Charriere, a bile su tu i prekrasne sestre Spencer.

Tri sestre igrale su na dobro provjerenu modnu kombinaciju, a njihovi stajlinzi predstavljali su spoj klasične elegancije i ženstvenog chica. Kitty, Amelia i Eliza na sjajan način pokazale su kako klasično odijelo sa smokingom može biti vrlo ženstveno, a svaka sestra Spencer pokazala je svoju verziju.

Najstarija Kitty zablistala je u originalnom dvodijelnom setu talijanske modne kuće Dolce & Gabbana iz iste talijanske kuće. Klasične hlače upotpunjene su prslukom u obliku korzeta te zanimljivim krojem revera. Kitty je vrlo vjerna prestižnom talijanskom modnom brendu. Naime, ljetos se udala za Michaela Lewisa, a tom prigodom nosila je čak pet vjenčanica Haute Couture koje je za nju posebno dizajnirao Dolce & Gabbana.

I dok za prestižene zabave bira krojeve i kreacije koje laskaju figuri i privlače poglede, Kitty u slobodno vrijeme poseže za modnim komadima koji, osim što sjajno izgledaju, vrlo su i udobni. Tako je nedavno viđena na ulicama Londona u uvijek trendi maksi haljini s cvjetnim printom koja odiše ženstvenošću.

  • +5
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: BURST PHOTOS/LVT MEDIA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Amelia se s druge strane odlučila za Ralph Lauren odijelo, sandale s remenčićima i Chopard nakit, a Eliza za lijepu mini haljinu u obliku smokinga.