O NJOJ SVI govore

Tko je Amelia Windsor, najljepša, ali i najbuntovnija članica kraljevske obitelji

21.06.2018 u 13:21

Bionic
Reading

Kada se ovih dana pojavila na jednom ljetnom partyju, organiziranom u Kensington Gardensu u Londonu, svi pogledi bili su uprti u nju - najseksepilniju članicu britanske kraljevske obitelj. Lady Amelia Windsor, koja je s prinčevima Harryjem i Williamom rođakinja u trećem koljenu, iznenadila je sve stigavši u haljini koja joj je otkrivala grudi, ali i tetovažu na rebrima, što je neprihvatljivo u njezinoj obitelji

Lady Amelia Windsor 22-godišnja je manekenka, muza slavnog dvojca Dolce & Gabbana, ali i članica britanske kraljevske obitelji. Zbog svog izgleda mnogi su je prozvali najseksepilnijom članicom obitelji, a zbog ponašanja u javnosti i tetovaža i najbuntovnijom.

  • +12
Lady Amelia Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zahvaljujući ljepoti već je prije dvije godine krasila naslovnicu čuvenog magazina Tatler, a ispod njezine fotografije pisalo je - 'Najljepša članica kraljevske obitelji'. Od tada gotovo nema modne revije koju ne nosi ili dizajnera s kojim ne surađuje, a dok ostali članovi kraljevske obitelji izbjegavaju korištenje društvenih mreža, njezin profil na Instagramu ima cijelu vojsku pratitelja - trenutno njih gotovo 55 tisuća.

Ona i prinčevi Harry i William rođaci su u trećem koljenu jer je ona kći Georgea Windsora, grofa od St. Andrewsa, i učiteljice povijesti Sylvane Tomaselli, te unuka vojvode od Kenta. U doba kada su njezini roditelji odlučili stupiti u brak Amelijin otac morao se odreći svoje pozicije u redu za nasljeđivanje britanske krune jer je njegova buduća supruga već imala brak iza sebe. Kada je 2013. godine promijenjen akt o nasljeđivanju trona, Georgeu Windsoru vraćen je njegov 'redni broj'.

Chocolate Kisses 😘

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Ono po čemu se još ističe mlada Amelia je i to da ima tetovažu tri medvjedića, koje je posvetila svojem bratu i sestri, a sada je otkrila i jednu sićušnu na rebrima, čije je značenje samo njoj poznato.

@elle_spain 👒

A post shared by Mel Windsor (@amelwindsor) on

Kao manekenka, Amelia Windsor radi za agenciju Storm, u kojoj su svojedobno radile i Kate Moss, kao i Cara Delevigne, no to ne znači da je zapostavila obrazovanje. Studentica je Sveučilišta Edinburgh, a godinu dana provela je radeći za dizajnera Azzedinea Alaiu te je bila na praksi kod slavnog Bvlgarija.