JOŠ UVIJEK SE OPORAVLJA

Prvi angažman nakon operacije: Poznato kad će se Kate Middleton pojaviti u javnosti

05.03.2024 u 14:59

Bionic
Reading

Britanska princeza Kate sudjelovat će 8. lipnja na vojnoj paradi u povodu rođendana monarha i bit će to njezin prvi službeni angažman od operacije abdomena sredinom siječnja, objavilo je u utorak ministarstvo obrane

Kensingtonska palača nije još potvrdila tu vijest. Princeza Kate zadnji put se u javnosti pojavila na Božić, a sredinom siječnja hospitalizirana je u londonskoj klinici zbog 'planirane operacije abdomena'.

Palača se tada suzdržala od navođenja razloga za operaciju. Supruga princa Williama će u lipnju obaviti pregled stotine gardista u stavu mirno i salutirati.

SPORTSKI DUH

Urnebesni okršaj: Kate Middleton i princ William ponovno odmjerili snage na terenu

Pogledaj galeriju

Od godine 1748. paradom pod nazivom Trooping the Colour obilježava se rođendan britanskoga suverena. Ta se ceremonija uvijek organizira druge subote u lipnju bez obzira na datum rođenja monarha.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Rođendan kralja je u studenome. Kralj Charles III se, međutim, oporavlja od svoje operacije  i trenutno je u fazi liječenja od karcinoma, ali će postrojiti trupe naredni vikend, 15. lipnja. Princeza Kate, ima čin pukovnice Irske garde. Nakon operacije je prvi puta viđena u javnosti u ponedjeljak.

Vrlo popularna i omiljena u britanskoj javnosti, Kate svoj oporavak provodi u svom domu u Windsoru, na zapadu Londona. Ondje živi sa suprugom, princem Williamom i troje djece, Georgeom, Charlotte i Louisom, od 2022.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju