glavne na tribinama

Ona je najveća navijačica Lovre Majera: Paula Puškaš puna je ponosa i sreće, a ima i dobar razlog

09.12.2022 u 15:07

Bionic
Reading

Iako svoju vezu drže dalje od očiju javnosti, poznato je da je Paula Puškaš vatrena navijačica hrvatske reprezentacije, a posebno i Lovre Majera. U Katar je stigla na utakmicu s Japanom, a ponos i sreću nakon pobjede nije mogla sakriti

Djevojka našeg sretnog broja sedam, veznog igrača Lovre Majera, uživa u Katru gdje prati nogometnu reprezentaciju u borbi na Svjetskom prvenstvu. Izvrsni Majer unosi svježinu u našu igru, a njegov učinak na terenu svi hvale.

Igrač koji je svoj reprezentativni debi ostvario prije 5 godina u vezi je sa zagrebačkom manekenkom Paulom Puškaš. Lijepa Puškaš nije 'samo' manekenka, već je kao ekonomistica zaposlena u internacionalnoj firmi gdje se bavi financijama. Ipak, svestrana Paula uspjela je 'ukrasti' par dana i doći u Dohu gdje Hrvati pokušavaju postići što bolji plasman na Svjetskom prvenstvu.

Društvo u Dohi pravi joj bliska prijateljica – manekenka Ivana Vukušić. Ljepotice su stigle u Katar nešto prije utakmice s Japanom, a veliku pobjedu Hrvatske pratile su s tribina. Nasmiješena lica s fotografije govore puno o osjećaju ponosa i sreće koje su navijačice osjećale gledajući hrvatsku 'repku', a tako i Majera.

Prijateljice su odjenule prepoznatljive hrvatske 'kockice' i zapljeskale pobjedi naših dečkiju. Puškaš je nosila Majerov dres sa sretnim brojem 7, a prijateljica se odlučila za Kovačićev dres s brojem 8.

Sada već znamo da Paula podržava Majera u njegovoj profesiji, a voli i naš nogometaš modu ili samo manekenke još nam nije poznato.

  • +9
Paula Puškaš Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo