NIKTO KAO MARGOT

Ona je najljepša žena na svijetu - i to četvrtu godinu za redom

19.10.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Glumica ove je godine bila osoba o kojoj se nije prestajalo pričati i to zbog uloge u filmu Barbie. Uz to je i producirala film kroz svoju produkcijsku tvrtku LuckyChap Entertainment, a sad je proglašena je najzgodnijom i najuspješnijom ženom Australije, i to po četvrti put, odnosno, četiri godine za redom prema izboru časopisa Maxim

Maxim Australia svake godine objavljuje listu 100 najljepših žena svijeta po njihovu odabiru, a na ovom popisu nađu se i brojne koje ne duguju svoj uspjeh samo ljepoti već i sportu, glazbi ili nekom drugom poslu. Zanimljivo da je 33-godišnja Margot Robbie već četvrtu godinu zaredom zauzela prvo mjesto na listi.

'Naša godišnja HOT 100 lista razvijala se u proteklih desetak godina. U 2023. ona nastavlja slaviti izvanredne australske žene koje su impresionirale ili utjecale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, postignućima, drskošću i nevjerojatnim talentima', izjavio je Santi Pintado, glavni urednik Maxima.

Na drugom mjestu ovogodišnje liste našla se nogometašica Sam Kerr, a treće mjesto je zauzela glazbenica Delta Goodrem. Što se tiče ostatka popisa ljepotica, Nicole Kidman i Cate Blanchett su na 48. i 49. mjestu.

Inače, za britanski Vogue Margot je otkrila da nikad ne ide u krevet sa šminkom na licu, a čišćenje lica joj je broj jedan u njezi kože. Redovito konzumira biljne čajeve, probiotike i suplemente u obliku superhrane koji, osim što opskrbljuju organizam s hranjivim tvarima, djeluju blagotvorno na kožu. Također, veliku važnost pridaje i snu.

  • +3
Margot Robbie Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen