NATASHA ARCHER

Ona je desna ruka Kate Middleton, a britanska princeza ovako joj je pokazala zahvalnost

11.06.2024 u 15:13

Bionic
Reading

Kate Middleton možda se posljednjih mjeseci nalazi daleko od očiju javnosti, no još uvijek je bliska sa članovima tima koji brinu o njezinom besprijekornom izgledu na kraljevskim angažmanima

Princeza od Walesa nagradila je svoju dugogodišnju stilisticu, Natashu Archer, promaknućem u potpuno novu ulogu starije privatne izvršne direktorice.

O promaknuću Archer doznalo se nakon što ga je sama navela na svom profilu na LinkedInu, kako naglašava britanski Daily Mail, navodeći kolovoz 2022. kao stvarni datum početka rada na spomenutoj poziciji.

'Natasha je zaslužila to promaknuće – nepogrešivo je diskretna i odana Kate. Povećanje plaće također je dobrodošlo. Ovo imenovanje samo znači ​​da ćemo Natashu još više vidjeti uz Kate u godinama koje dolaze', za Daily Mail izjavio je bliski izvor, vjerujući da je na ovaj način Kate željela zahvaliti Natashi na dugogodišnjoj odanosti.

Za britansku kraljevsku obitelj, Natasha Archer radi od 2007. godine. Počela je kao osobna asistentica Kate Middleton, da bi 2014. godine postala njezinom stilisticom.

Općenito joj se pripisuje modernizacija ormara Kate Middleton koja je od nošenja strogih kaput-haljina napravila tranziciju prema modernijim stilovima odijela nakon smrti kraljice Elizabete prošle godine.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvor je u to vrijeme rekao za američki Page Six da joj odabir moćnih odijela umjesto haljina '[daje] osjećaj autoriteta', kao budućoj britanskoj kraljici.

Osim što je Kate pomogla poboljšati stil odijevanja, Archer je također svesrdno podržala kraljevsku obitelj usred njezine borbe s rakom.

U siječnju je viđena kako napušta londonsku kliniku u automobilu punom cvijeća i darova nakon što je Kate dozvoljeno kućno liječenje nakon operacije abdomena.

Prema Daily Mailu, Archer, koja je u braku s kraljevskim fotografom Chrisom Jacksonom, posljednjih se mjeseci nije odvajala od Kate, vjerno je prateći u odlascima na liječničke preglede.

Middleton se nije javno pojavljivala otkako je u ožujku objavila video u kojem je s javnosti podijelila svoju dijagnozu raka.

Preko 'bare', šogorica Kate Middleton, bivša američka glumica Meghan Markle, nedavno je započela suradnju s Jamie Mizrahi, poznatom holivudskom stilistom čije su klijentice dame poput oskarovke Jennifer Lawrence i glazbene dive Adele.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia