JEDAN JE TATA

On je i dalje najvažniji muškarac u životu Danijele Martinović i to mu je jasno dala do znanja

07.02.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Splitska pjevačica na svom je profilu na Instagramu čestitala rođendan ocu Ivanu Martinoviću, koji je njezin najvažniji oslonac u životu, a potom se prisjetila i kako ju je iznenadio

Uz zajedničku fotografiju, na kojoj su oboje nasmijani, splitska pjevačica Danijela Martinović čestitala je rođendan ocu Ivanu. Sasvim raznježena, Danijela je ocu jasno dala do znanja koliko joj znači, kao i da još uvijek pamti iznenađenje koje joj je priredio.

'Tata, sretan ti rođendan! Moj tata mi je prije nekoliko godina priredio iznenađenje koje se ne zaboravlja... Došao je sam, nenajavljen, i cijeli dan me čekao sjedeći u publici da bi me čuo, da bi moje srce osjetilo njegovo dok govorim priču svog života. Zagrlio me, vidjela sam - ponosan je, preponosan - kupila sam suze.

Rekao je: 'Dušo, ja se odmah vraćam za Split.' - 'Ali kako ćeš, tata, pa ponoć je, umoran si, cijeli dan si tu, nemoj zezati, prespavaj, molim te.' Kaže on s osmijehom, uvijek s osmijehom: 'Dušo (uvijek me tako zove, 'ko šiša ime - to je samo simbol), ide tata, imam sutra posla, a ja sam bio, vidio te i čuo i to je meni najvažnije.' To se zove ljubav na djelu - o tome se piše i priča kad se kaže da najljepše stvari nemaju cijenu.

Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Ako me ikad budu pitali: 'Kad ti misliš odrasti?' Sad znam - nikad. Najljepše je biti djevojčica svoga tate.'

Splitska pjevačica nikada nije krila koliko je vezana uz svoje roditelje, Ivana i Ivanku Martinović.