glumica i redateljica

Olivia Wilde želi da Hollywood primjenjuje nova pravila kad su u pitanju scene seksa

13.02.2020 u 23:33

Bionic
Reading

Olivia Wilde želi postaviti nova pravila prilikom snimanja scena seksa. Prošle godine ova se 35-godišnja glumica prvi put okušala u režiji i njen film 'Booksmart' dobio je dobre kritike, a nakon toga i nagradu Spirit Award za najbolji debitantski film.

Glumačko iskustvo pomoglo joj je da se postavi drugačije i potakne promjene u filmskoj industriji, kazala je.

Glumica je dala intervju slavnoj Katie Couric na konferenciji MAKERS 2020, gdje su razgovarale i o snimanju scena seksa na filmu.

'Pomislila sam: 'Ok, sad ću napokon svima pokazati što to znači zatvoreni set'. Rekla sam svojim glumicama koje su radile na intimnoj sceni: 'Kad drugi put budete filmskom setu, želim da tražite ono što ću vam danas pokazati', rekla je glumica i redateljica.

Wilde je objasnila kako je na setu zadržala samo one članove filmske ekipe koji su bili nužni da bi se scena realizirala i uvela je dodatne mjere osiguranja.

Izvor: Društvene mreže

'Potrebnan je veliki napor, ali željela sam pružiti primjer kako bi stvari trebale izgledati i htjela sam poručiti glumicama: 'Sada idite dalje i zahtijevajte novi standard snimanja', objasnila je.

Wilde je rekla da joj je cilj 'stvoriti bolje okruženje' za glumce prilikom snimanja intimnih scena.

Također, poprilično je ogorčeno komentirala cenzuru avio kompanija koje su odlučile iz njenog filma izbaciti scenu istospolnog seksa, ali ostaviti onu heteroseksualnog seksa.