NIJE LAKO

Vesna Dragojević mjesec dana nakon Oliverove smrti progovorila za medije

27.08.2018 u 18:57

Bionic
Reading

Prošlo je skoro mjesec dana otkako nas je napustio veliki glazbenik Oliver Dragojević. Reakcije na ovaj tužan događaj još se nisu u potpunosti stišale, a o velikom gubitku sada se oglasila i Oliverova voljena supruga Vesna Dragojević

Iza nas je prvih mjesec dana bez Olivera Dragojevića koji je krajem srpnja izgubio bitku s teškom bolesti u 71. godini života. Neutješnim obožavateljima i obitelji ostavio je pak svoje neprocjenjivo blago, pjesme zbog kojih će vječno živjeti u srcima svih.

Nakon što su se malo stišale reakcije oko ovog tužnog događaja, za medije je progovorila Oliverova voljena supruga Vesna Dragojević, koja je uz njega bila do posljednjeg trena.

‘Ne znam što bih rekla. Evo, mi smo dobro. Bili smo spremni na sve, iako nikad ne možeš biti spreman na sve. Znali smo kako će ići’, rekla je Vesna za 24 sata pa dodala: ‘Nitko nikad nije nešto rekao pa onda umro. Čovjek se gasi. Eto tako je. Oproštaj ne postoji.’

  • +4
Vesna Dragojević Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Osim toga, gospođa Dragojević otkrila je i kakvi su bili posljednji dani slavnog glazbenika.

‘On zadnja tri-četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po cijeli dan smo bili s njim u bolnici. Kuhala sam mu ručak i davala jesti. To je sve što smo mogli napraviti. Puštali smo mu pjesme koje je volio slušati. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bilo je malo bolje pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: ‘Sad je gotovo’. O čemu pričati? Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova, sve nam je u redu. On je bio miran. On zna da smo mi dobro’, zaključila je Oliverova supruga.

  • +29
Ispraćaj Olivera Dragojevića na groblju Sv. Roka Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
Izvor: Društvene mreže