PRVA DAMA UKRAJINE

Olena Zelenska iskreno progovorila o bračnom životu: 'Naš je odnos na pauzi'

29.06.2022 u 17:43

Bionic
Reading

Prva dama Ukrajine za CNN otkrila je kako je njezin odnos sa suprugom, predsjednikom Volodomirom Zelenskim, ‘na pauzi’ jer im je zabranjeno viđati se na dulje vrijeme tijekom rata

U intervjuu emitiranom u utorak, Olena Zelenska otkrila je poznatoj novinarki Christiani Amanpour da joj nije dopušteno često viđati supruga, a kada ga i vidi to je samo na kratko.

  • +4
Olena Zelenska Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

‘Ali barem ga fizički osjećam pored sebe. Ovo nije normalno. Nije normalan odnos kada djeca ne mogu vidjeti svog oca i moraju razgovarati s njim telefonom. Tako da je naš odnos na pauzi baš kao i za sve Ukrajince. Čekamo da se ponovno okupimo, da opet budemo zajedno, da provodimo zajedno večeri i razgovaramo s djecom o njihovim stvarima’, izjavila je za CNN.

I Zelenski i njegova supruga odbili su napustiti Ukrajinu otkako je Rusija izvršila invaziju 24. veljače.

U prva dva mjeseca rata obitelj se uopće nije mogla viđati. Zelenski je živio u svom uredu sa svojim osobljem, dok su Olena i njihovo dvoje djece, od 17 i 9 godina, držani na tajnoj lokaciji.

U svom intervjuu za CNN, Zelenska je također rekla da je rat koji je u tijeku, koji se udaljio od Kijeva i pojačao u istočnoj regiji Donbasa, uzeo veliki danak zemlji i da trenutno ‘ne može vidjeti kraj njihove patnje’.