pohvalila se

Okrenula novu životnu stranicu: Renata Sopek ima novi posao, evo gdje sada radi

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nekadašnja voditeljica i instruktorica fitnesa s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je vijest o promjeni u svom profesionalnom dijelu života. U vremenu pandemije koronavirusa uspjela je online putem diplomirati komunikacijski menadžment, a sada se odlučila otisnuti u agencijske vode

'Nakon dvadeset godina prisutnosti u medijskom prostoru, rada na televiziji, tisuća voditeljskih gaža, intervjua i snimanja, okrećem novu stranicu u profesionalnoj sferi (što ne znači da me i dalje nećete viđati gdje ste navikli) i s osobitim zadovoljstvom pišem ovaj post nakon prvog dana, na novom radnom mjestu. Već sam se udomaćila, zahvaljujući odličnom timu i mogu samo reći da se jako veselim novim poslovnim izazovima!', pohvalila se Renata Sopek na Instagramu i Facebooku, a mnogi su joj čestitali zbog toga.

Podsjetimo, prije četiri godine je postala stručni prvostupnik odnosa s javnošću, s posebnim dodatkom diplomi za 'poseban uspjeh' na preddiplomskom stručnom studiju Komunikacijskog menadžmenta, a onda je upisala specijalistički diplomski stručni studij 'Upravljanje odnosima s javnošću'. Tema njezinog specijalističkog diplomskog stručnog rada bila je 'Tematski obiteljski hotel u Dubrovniku u funkciji razvoja destinacijskog brenda'.

View this post on Instagram

#DayOff 😎 @la_strada_dubrovnik @galleriaconcept

A post shared by Renata Sopek (@renatasopek) on

Ovog ljeta se nagradila brojnim putovanjima i odmorom po Hrvatskoj - Vodicama, na Zrmanji, Dubrovniku, Šolti, a bila je i u Španjolskoj. Renata je uspješno spojila sve ono što voli, uvijek nađe vremena za vježbanje, a sinonim je za zdrav život i fitness. Nisu je slučajno prozvali hrvatskom Jane Fondom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!