PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Oglasio se sin Toma Hanksa i Rite Wilson: 'Oboje su dobro, nisu uopće toliko bolesni'

12.03.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama slavni holivudski glumac zabrinuo je sve - obitelj, prijatelje, ali i milijune obožavatelja diljem svijeta. Vijest da su on i njegova supruga, glumica Rita Wilson zaraženi koronavirusom obišla je svijet nevjerojatnom brzinom, a sada su se oko svega oglasili i njihovi sinovi - Chet i Colin Hanks

Da su Tom Hanks i Rita Wilson zaraženi koronavirusom, otkrio je sam slavni glumac i to objavom na svojim profilima na društvenim mrežama. Nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom, oboje su se testirali u Australiji, gdje Tom Hanks trenutno snima film, i bili pozitivni.

'Pozdrav svima. Rita i ja smo u Australiji, osjećali smo se malo umorno, kao da smo prehlađeni i imali bolove u tijelu. Riti je bilo i naizmjence zima, laganu temperaturu je imala. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje u cijelom svijetu, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni.

Ok, što sada? Liječnici imaju protokole kojih se moramo pridržavati. Mi ćemo biti testirani, pod nadzorom i izolirani sve dok je to potrebno. O svemu ćemo vas detaljno obavještavati. Pazite na sebe!', poručio je u šokantnoj objavi Tom Hanks i uz nju stavio fotografiju na kojoj vire jednokratne rukavice iz kante za opasni otpad.

Samo nekoliko sati kasnije na svojim profilima na društvenim mrežama oglasili su se i njihovi sinovi, Chet i Colin Hanks, kako bi obožavatelje Toma Hanksa i Rite Wilson obavijestili o njihovom zdravlju.

29-godišnji Chet Hanks o svemu je progovorio u kratkom videu koji je podijelio na Instagramu, gdje je još jednom potvrdio kako su njegovi 63-godišnji roditelji pozitivni na virus COVID-19.

'Da, istina je. Moji su roditelji zaraženi koronovirusom. Ludnica. Oboje su u Australiji jer moj tata tamo snima film. Upravo sam se čuo s njima i oboje su dobro, nisu uopće toliko bolesni. Nisu ni zabrinuti zbog svega, no, očito, pridržavaju se nekih potrebnih zdravstvenih mjera. Mislim da nije ništa prestrašno. Zahvaljujem svima na brizi i dobrim željama i uvjeren sam da će sve biti dobro. Čuvajte se svi!'

Nedugo nakon mlađeg brata oglasio se i 42-godišnji glumac Colin Hanks, koji je također, paralelno na Instagramu i Twitteru, progovorio o zabrinutosti za zdravlje svojih roditelja.

'Zahvalni smo svima za nevjerojatnu potporu koju primamo. Moji roditelji imaju izvanrednu njegu u Australiji i osjećaju se dobro, pozitivni su u svemu, unatoč zarazi. Iako sam ja trenutno u Los Angelesu i nisam ih vidio više od tri tjedna, bili smo cijelo vrijeme u kontaktu i uvjeren sam da će se ubrzo u potpunosti oporaviti.'

Inače, Tom Hanks i njegova supruga zarazili su se u Australiji, na Zlatnoj obali, gdje je on snimao svoj posljednji film, onaj Baza Luhrmanna o Elvisu Presleyju, u kojem holivudska legenda glumi dugogodišnjeg menadžera, pukovnika Toma Parkera.

  • +3
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: KHAPGG / KPGG / Backgrid Australia / Profimedia