NAKON INCIDENTA

Oglasio se i taksist koji je vozio Harryja i Meghan: 'Mislim da su malo pretjerali'

18.05.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Da svaka priča ima barem dvije strane pokazalo se ponovno točnim nakon sinoćnjeg incidenta s paparazzima koji su u stopu pratili Meghan Markle i princa Harryja, navodno izazvavši umalo sudar. Taksist koji je vozio vojvodu i vojvotkinju od Sussexa dao je svoje viđenje svega

Prema priči koju su Meghan Markle i princ Harry, nakon sinoćnjeg incidenta, pustili u javnost, umalo se ponovila povijest, kao s Harryjevom majkom, princezom Dianom, koja je život izgubila usred Pariza dok su njezin automobil naganjali paparazzi.

Njihova PR služba odmah je izdala službeno priopćenje u kojima su stajali detalji automobilske potjere koja se odvijala po ulicama New Yorka nakon svečane dodjele nagrade Woman of Vision, a s koje su princ Harry, Meghan Markle i njezina majka Doria Ragland otišli taksijem.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa te gospođa Ragland sudjelovali su u umalo katastrofalnoj automobilskoj potjeri skupine iznimno agresivnih paparazza. U nemilosrdnoj potjeri, koja je trajala gotovo dva sata, zamalo je došlo do nekoliko nesreća s drugim vozačima na cesti, pješacima i dva njujorška policajca', stoji, između ostalog, u priopćenju.

Nakon toga se oglasila i policija New Yorka: 'U utorak navečer, 16. svibnja, NYPD je pomogao privatnom zaštitarskom timu koji je štitio vojvodu i vojvotkinju od Sussexa. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja.'

A onda stiže najzanimljiviji dio cijele priče, viđenje svega od strane taksista Sukhcharna Singa koji je vozio Harryja, Meghan i Doriu Ragland. On pak tvrdi kako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa malo pretjerali s izjavama o katastrofalnoj potjeri, dodavši kako paparazzi nisu bili agresivni. Za BBC je rekao kako su Harry i Meghan dragi ljudi koji su izgledali pomalo nervozno, dodavši:

'Bio sam u 67. ulici kada me jedan član osiguranja zaustavio. Iduća stvar, princ Harry i njegova žena uskaču u moj taksi. Blokirao nas je kamion za odvoz smeća i odjednom su se oko nas stvorili paparazzi i počeli slikati.'

Taksist kaže kako su Harry i Meghan taman htjeli reći gdje ih treba odvesti, kada je tjelohranitelj donio odluku da se vrate u policijsku postaju.

PRVI BOŽIĆ NOVOG KRALJA

Istupi Harryja i Meghan samo su ih ojačali: Britanska kraljevska obitelj u zajedničkoj šetnji nakon mise u Sandringhamu

Pogledaj galeriju

'To što su rekli i nije baš istina, mislim da su malo pretjerali. Nemojte vjerovati svemu što piše', rekao je taksist i potom dodao kako se možda takvo nešto dogodilo prije neogli su ušli u njegov taksi.

'Bili su iza nas, ali držali su distancu. New York je jedan od najsigurnijih gradova, policija je na svakom uglu, ovdje ne morate biti u strahu.'

Za svoju desetominutnu vožnju, koja je na kraju završila tako kako je, taksist je zaradio 50 dolara, zbog čega je i više nego zadovoljan.