uvijek uz nju

Podrška bez koje ne može: Meghan Markle na dodjelu nagrada povela majku

17.05.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Sinoć je Meghan Markle zasjala i privukla sve poglede u New Yorku svojom pojavom u zlatnoj boji, a uz nju su bili princ Harry i njezina majka. Meghan je održala inspirativni govor, a u njemu se dotaknula i svoje majke koja je u svim koracima života

Megan Markle jučer je u New Yorku stigla na dodjelu nagrada 'Women of Vision Awards' u New Yorku, a o njezinom se skupocjenom outfitu danas naveliko priča. Riječ je o zlatnoj haljini koju je uparila s Tom Ford sandalama zlatne boje, a mnogi se slažu da je ovo jedno od njezinih boljih izdanja u zadnje vrijeme. Stigla je u društvu princa Harryja i nekolicine tjelohranitelja, ali uz nju je bila i žena koja je njezin najveći oslonac u životu.

Riječ je o njezinoj majci, Doriji Ragland.

Ragland je oličenje požrtvovne majke koja je spremna rušiti zidove za dobrobit svoje kćeri, a danas i njezine četveročlane obitelji s princem Harryjem.

'Često sam se osjećala nesigurno. Nisam mogla samo ići šetati svoje pse. Nisam mogla samo ići na posao. Uvijek me netko čekao, pratio me na posao. Uhodili su me paparazzi', komentirala je jednom prilikom Ragland kako se na nju odrazila veza njezine kćeri i britanskog princa.

I ove je večeri bila prisutna uz svoju kći, a Meghan ju je uvrstila i u svoj govor dok je primala nagradu 'Women of Vision'.

Kao i mnoge druge djevojčice, pri povratku iz škole Meghan je znala krasti majčine časopise, a značaj ovog časopisa urezao joj se u podsvijest. Upravo zbog pretplate koju je imala Doria Ragland, Meghan je shvatila da u svijetu postoji puno više od uljepšanih naslovnica te osjetila potrebu da čini stvari u duhu osnaživanja žena.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia