PROŠLOST SE ZAMALO PONOVILA

Harry i Meghan bježali od paparazza, zamalo su doživjeli sudar: Pratili su ih više od dva sata...

17.05.2023 u 17:14

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle sudjelovali su 'gotovo katastrofalnoj potjeri automobilima' u SAD-u, rekao je u srijedu njihov glasnogovornik novinskoj agenciji Reuters, objavili su svi britanski mediji

'Agresivni paparazzi' su više od dva sata pratiti njihov automobil zbog kojega su Princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i njezina majka Doria Ragland zamalo ozbiljno stradali, a u opasnosti su bili i drugi vozači na cesti, pješaci i dva policajca njujorške policije, objasnio je Harryjev glasnogovornik u izjavi, a navodi People.

U utorak su bili na dodjeli nagrada u New Yorku (što je bilo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon krunidbe kralja Charlesa III) i nisu slutili da će ih na putu omesti snimatelji zbog kojih su zamalo doživjeli nesreću. Više automobila zatamnjenih stakala progonili su njihov automobil, prolazeći kroz crvena svjetla, vozeći se jednosmjernom ulicom unatrag, vozeći pločnikom, dok su telefonirali u pokušaju da fotografiraju par i Doriju.

'Premda biti javna osoba podrazumijeva razinu interesa javnosti, to nikada ne bi smjelo dolaziti po cijenu nečije sigurnosti', izjavio je glasnogovornik dalje, a donosi BBC. Mnoge je taj incident podsjetio na onaj kad je Harryeva majka, najvoljenija princeza Diana izgubila život u stravičnoj prometnoj nesreći.

Meghan Markle i Harry Izvor: Profimedia / Autor: NBA / Ferrari / Profimedia