iz samoizolacije

Oglasio se Goran Bogdan: 'Živ sam, zdrav sam. Korone još nisam imao'

02.07.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Slavni glumac nakon izolacije u ožujku mora ponovno biti sam jer je bio u kontaktu osobe koja ima Covid-19, a to je prošlog tjedna otkrio HTV-ov voditelj Aleksandar Stanković kad je doznao da njegov gost ne može doći u njegovu emisiju uživo. Goran Bogdanoj je nakon druženja na teniskom turniru u Zadru nalazi se u samoizolaciji

Na svom Instagram profilu glumac je objavio je fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst. 'Živ sam, zdrav sam. Korone još nisam imao. Brzo će ovo proći. Stisnimo. Ostanimo odgovorni', poručio je Goran Bogdan. Nalazi se u samoizolaciji budući da je bio na teniskom turniru 'Adria Tour', na kojem je kod nekolicine sportaša potvrđen virus.

Glumac je u ožujku bio u izolaciju nakon što se vratio u Zagreb sa snimanja iz Beograda. Otišao je uoči zatvaranja granica. Izjavio je da mu je bilo super i da je gledao sve serije i filmove koje godinama nije stigao, čitao te da je naprosto uživao. Dodao je da mu se neko vrijeme bilo teško opustiti potresa u Zagrebu.

Prije pandemije nizao je uspjehe na festivalima i dobivao nagrade za iznimnu ulogu u filmu 'Otac' redatelja Srđana Golubovića. Jedan je od hrvatskih najpopularnijih i najtraženijih glumaca, koji je ostvario zavidnu karijeru i u inozemstvu. 'Volim ući duboko u lik i potpuno se utopiti u svijetu u kojem lik egzistira. Volim da me likovi koje tumačim odvedu negdje gdje još nisam bio, volim takve glumačke izazove', izjavio je ranije za Novi list.

View this post on Instagram

Malo mi za sriću triiibaaa...Sretna nova. Šta?

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on