LUKSUZA NE NEDOSTAJE

Odmor na Jadranu: Stalloneova kći putem društvenih mreža hvali se kako obitelj uživa na jahti

04.07.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Holivudski velikan Sylvester Stallone stigao je s obitelji u Hrvatsku gdje će provesti svoj odmor na luksuznoj jahti čiji najam stoji milijun kuna. Kako točno izgleda plovidba ovom ljepoticom od čak pedeset metara, otkrila je glumčeva kći Sistine putem društvenih mreža

Nakon što su u srijedu avionom iz Venecije sletjeli u splitsku zračnu luku Sylvester Stallone, njegova supruga Jennifer Flavin te tri kćeri Sistine Rose, Scarlett Rose i Sophiju Rose uputili su se na luksuznu jahtu koja ih je čekala usidrena u luku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

gang’s all here

Objavu dijeli SCAR STALLONE (@scarletstallone)

Riječ je o brodu Meira koji se iznajmljuje za nevjerojatnih 105.000 eura (oko 776.000 kuna) van sezone, dok u sezoni plovidba ovim luksuzom stoji 133.000 eura (blizu milijun kuna).

SYLVESTER STALLONE

Nakon brojnih poznatih red je došao i na Rockyja Balbou: U Hrvatsku je stigao s obitelji i za sada se uspješno skriva

Pogledaj galeriju

Jahta Meira ima brzinu sedam čvorova, a napravljena je 2018. godine. Duga je oko pedeset metara dok je široka deset. Pripada jednoj od luksuznijih jahti u Hrvatskoj. Može primiti do 12 gostiju jer ima šest kabina. Kabine su opremljene s televizorima, kućnim kinima, internetom, kutnim garniturama i stolovima. Uz to ima i saunu, jacuzzi te sobu za masažu.

Odmah po dolasku slavna je obitelj krenula u obilazak okolnih otoka na južnom Jadranu, a pretpostavlja se da će uskoro posjetiti i Dubrovnik inače grad o kojem se u posljednje vrijeme sve češće priča u Hollywoodu.

Iako je 72-godišnji Stallone pokušao izbjeći medije i svoj odmor želi držati dalje od fotoobjektiva, jedna od njegovih kćeri objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i otkrila kako se provode. Snimila je i kratki video na kojem se jedan od gostiju jahte spušta niz golemi tobogan priključen na vanjsku stranu broda. Iz njezina videa ne raspoznaje se točna lokacija, ali vidi se da su usidreni u neku od mirnih i skrivenih uvala na jugu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Tacos for breakfast 🌮🌮🌮

Objavu dijeli Sistine (@sistinestallone)