NAKON ČETIRI GODINE

Britney Spears iznenadila obožavatelje neočekivanom pjesmom

29.05.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Princeza popa Britney Spears najavila je izdavanje pjesme 'Mood Ring' koja je bila bonus na albumu 'Glory' iz 2016. i koju nitko osim kupaca u Japanu nije mogao do sad legalno čuti

Nakon što je objavila novu naslovnicu za album 'Glory' Britney Spears sad je najavila i izdavanje pjesme 'Mood Ring' za svjetsko tržište. Iako je od izdavanja albuma 'Glory' prošlo četiri godine, pjevačica ne namjerava raditi ništa novo, već se odmara.

'Ona se opušta. I ja mislim da je to dobro. Britney to zaslužuje. Naradila se kao nitko. Pa, ako želi izdati novi album – sjajno – no ako joj se to ne da, ne mora. Dala je svijetu puno. Ne vjerujem da trenutno postoje planovi za bilo što', rekla je Jamie Lynn Spears, sestra 38-godišnje pop princeze.

Britney Spears usredotočena je na podizanje svojih sinova – 14-godišnjeg Seana i 13-godišnjeg Jaydena – i provodi vrijeme s dečkom Samom Asgharijem.

Britneyjen trener nedavno je rekao da pjevačica igra dosta tenisa te da ima vrlo natjecateljski duh. Dodao je kako često vozi i bicikl kako bi se opustila.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube