odmara 'kod nas'

Odala ga lokalna konoba: Novak Đoković nakon Dubrovnika stigao na Korčulu

26.07.2023 u 17:30

Bionic
Reading

Nakon što su ga snimili u Dubrovniku, jedan od najboljih tenisača u povijesti još uvijek je na Jadranu, ali je promijenio lokaciju. Trenutno boravi na 6. po veličini hrvatskom otoku koji po svojoj zavodljivoj ljepoti spada u sam vrh otočkih destinacija na Mediteranu

Da je teniski as Novak Đoković stigao na Korčulu obznanila je jedna lokalna konoba koja je fotografije objavila na svom Instagram profilu.

'Novaka Đokovića ne treba uopće predstavljati. Imali smo prilike razgovarati o sportu, razmijeniti neke uspomene iz sportskih dana no isto tako o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počašćeni smo što je posjetio našu konobu', opisali su fotografije.

U Hrvatsku je došao nakon što je izgubio finale Wimbledona (prethodno je boravio u Crnoj Gori). S jahtom Tara (pretpostavlja se da ju je nazvao prema svojoj kćeri) uplovio je u grušku luku u Dubrovniku i fotografirao se s brojnim navijačima. U Dubrovniku se među ostalim, provozao gliserom te svratio na nekoliko tamošnjih plaža. Podsjetimo, izgubio je od 20-godišnjeg Alcaraza u finalu Wimbledona.

copacabana

Đokovići razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s djecom u Dubrovniku

Pogledaj galeriju