bez dlake na jeziku

Brutalni udar na Đokovića: Alcaraz je srušio putinovca, ultradesničara i antivaksera

19.07.2023 u 10:56

Bionic
Reading

U fantastičnom finalu Wimbledona Španjolac Carlos Alcaraz je pobijedio Srbina Novaka Đokovića, a strasti se nakon tog meča još nisu stišale. Đoković se našao na brutalnom udaru španjolskih navijača koji ne biraju sredstva

Nije tajna da Novak Đoković baš i nije najpopularniji tenisač, ne pomaže mu ni činjenica da je osvojio najviše Grand Slam titula u povijesti. A Srbin se nakon poraza u finalu Wimbledona našao na udaru španjolskih navijača koji slave pobjedu svog ljubimca Carlosa Alcaraza.

Društvene su se mreže usijale, a uvrede na Đokovićev račun stižu sa svih strana. Posebno se istaknuo španjolski političar i znanstvenik Pablo Echenique koji je svojevremeno bio član Europskog parlamenta, a danas radi u Vijeću za nacionalna istraživanja u Španjolskoj.

Echenique je u svojoj objavi na društvenim mrežama brutalno vrijeđao Đokovića ustvrdivši da je 'putinovac', antivakser, ultradesničar i prijatelj genocida aludirajući na to da srpski tenisač podržava ratne zločince koji su počinili genocid u Srebrenici.

'Alcaraz je apsolutno impresivan i ono što je najbolje od svega - pobijedio je ultradesničara, putinovca, prijatelja genocida, antivaksera i teoretičara zavjere. To ovu pobjedu čini još većom', napisao je Pablo Echenique, koji je inače radikalni ljevičar pa je njegova objava izazvala lavinu reakcija, kako onih koji ga podržavaju, ali i onih koji se s njegovim stavovima prema Srbinu ne slažu.

Nekako se čini da je u Španjolskoj 'rat' protiv Novaka Đokovića tek započeo. Jer svaki će novi meč s Alcarazom biti novi povod za još brutalnije obračune španjolskih navijača s mrskim im Srbinom...