NA 96. DODJELI

Od pilula za jetru do prijenosnog roštilja: Ovo su pokloni koji očekuju oskarovske zvijezde

07.03.2024 u 19:52

Bionic
Reading

Uoči nove, 96. dodjele filmskih nagrada Oscar otkriven je sadržaj uvjerljivo najpoželjnije, ali i jedne od najvrjednijih poklon - torbi u Hollywoodu

U suradnji s PR tvrtkom Distinctive Assets, Američka filmska akademija i ove godine pobrinula se da nitko od nominiranih u glavnim kategorijama kući ne otiđe praznih ruku.

Za ovogodišnje zvijezde Oscara pripremljene su poklon-torbe sa 60 darova čija vrijednost iznosi 170 tisuća dolara.

  • +17
Oscari 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

Posljednje 22 godine, najpoželjniju poklon-torbu u Hollywoodu puni Lash Fary, pažljivo birajući luksuzne darove za nominirane u glavnim kategorijama. Uvjerljivo najvrjedniji darovi su luksuzna putovanja, a ove godine zvijezde sa deset osoba mogu otići u švicarske Alpe i odsjesti u kolibi Chalet Zermatt Peak koja se proteže na šest katova i sadrži pet apartmana. Cijena ovog aranžmana iznosi 50 tisuća dolara.

Četveronožni ljubimci predodređeni su da postanu veliki pobjednici ovogodišnje dodjele, s čak dva dara u poklon-torbi namijenjena njima.

Mačke filmskih faca tako će uživati u besplatnim vrećicama sirove dehidrirane super hrane organskog kanadskog brenda Smack, dok će psi biti razveseljeni kada saznaju da će za svakog primatelja poklon-torbe, biljna tvrtka v-dog donirati 10 tisuća obroka za pse PETA-inoj fundaciji Global Compassion.

Predmeti za zdravlje i njegu čine najveći dio poklon paketa, uključujući brojne proizvode za njegu kože, pilule za jetru, topikalni glutation i microneedling, dok su potrošni materijali također dobro zastupljeni, poput gumenih bombona od višnje bez šećera, tekile, gina i mješavine pića s kolagenskim peptidima.

Zvijezde u pokretu također su zbrinute, s predmetima poput blendera i prijenosnog roštilja, a tu je i Helight - terapija spavanja crvenim svijetlom inspirirana NASA-om. Helight se stavlja na noćni ormarić prije spavanja, pomaže osobi da brže zaspi i dublje spava.

Poklon pakete za nominirane nazvane 'Everyone Wins' proizvodi PR tvrtka Distinctive Assets na čelu s Lashom Faryjem, koja ih potom distribuira domaćinu ceremonije, a on ih donosi u ruke dvadeset glumačkih i petorici redateljskih imena.

Iza svakog poklona u torbi nalaze se tvrke koje, za uključivanje svojih proizvoda u oskarovsku poklon-torbu, moraju izdvojiti od oko 4 tisuće dolara.

Vrijednost prošlogodišnjeg poklon paketa procijenjena je na oko 125 tisuća dolara, a ovogodišnja vrijedi približno, kako je istaknuo Fary.

'Iako naš poklon paket za oskarovske zvijezde, kao i uvijek, stiže sa šesteroznamenkastom cfirom, to nikada nije naš fokus ni krajnji cilj. Baš kao što nijedan glumac s A-liste 'ne treba’ milijune dolara da ušeta na filmski set, ovi se darovi daju na temelju neprocjenjive zvjezdane prašine koju ti nominirani mogu dati brendu', ustvrdio je.

  • +7
Holivudske zvijezde na oskarovskom ručku Izvor: Profimedia / Autor: BILLY BENNIGHT / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Jeftiniji paket uključuje viljušku i kolekcionarsko izdanje Rubikove kocke u povodu 50. obljetnice, kao i zbirku filmskih citata, dječju knjigu o dobroti i empatiji, razglednice zahvalnosti koje potiču međugeneracijsku povezanost, potresne memoare Marka Daleya i vodič dr. Stacie Stephensonov za samopomoć, 'Glow'.

Još jedan liječnik također je 'isporučio svoju robu': dr. Carl Christman, poznat kao 'mentalist zvijezda', ovogodišnjim zvijezdama dodjele nudi privatnu seansu. Christman je profesor komunikacija i mentalist koji nastupa u Magic Castleu u Los Angelesu i specijalizirao se za čitanje misli.

96. dodjela Oscara, s kojom aktualna sezona nagrada u Hollywoodu dobiva svoj epilog, održat će se ove nedjelje, 10. ožujka.