kao sestre su

Od nje je naslijedila ljepotu, ali i sportske gene: Donna Vekić pokazala mamu Brankicu

31.05.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Naša tenisačica Donna Vekić nerijetko u svojim medijskim istupima govori kako su roditelji zaslužni za njezin uspjeh i da su joj najveća podrška. Tata Igor Vekić bio je golman NK Osijek, a dio sportskih gena dobila je od majke Brankice koja se bavila gimnastikom. Donna gotovo nikad ne pokazuje roditelje, a sad je napravila iznimku i pohvalila se sa svojom lijepom mamom

Kod simpatične sportašice na Instagramu mogu se vidjeti prizori s putovanja, njezini sportski trenutci, poziranja s prijateljicama, fotografije sa snimanja modnih editorijala, kako spravlja hranu ili se odmara, ali rijetko kad će pokazati članove svoje obitelji za koje je inače jako vezana.

Ovog puta na Instagram storyju objavila je fotografiju s mamom. Na prvi pogled ne može se prepoznati koja je Donna a koja njezina mama Brankica koja poput kćeri ima dugu plavu kosu, ali i super liniju. Pozirala je u kratkoj, bijeloj strukiranoj haljinici.

Inače, njezini roditelji vode sportsku udrugu Donna Tennis Team, koja među ostalim, u partnerstvu s jednom osječkom tvrtkom planira izgraditi sportski teniski centar vrijedan 62,5 milijuna kuna.

'Sportska karijera traje relativno kratko i mnogi su nažalost potpuno izgubljeni kad ona završi jer ne znaju što bi dalje. Sigurno ću nakon profesionalne karijere na neki način ostati u tenisu, ali me i zanima puno toga izvan njega', najavila je Donna u ranijem razgovoru za tportal.

  • +5
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia