OVO JE NJEZINA GODINA

Modni zaokret seks simbola 90-ih: Pamela Anderson ne prestaje nizati elegantna izdanja

24.03.2022 u 12:45

Bionic
Reading

Nitko u Hollywoodu ne utjelovljuje stil seks bombe poput Pamele Anderson. Otkako je 1989. godine prvi put otkrivena kao model u Kanadi, njezina prisutnost na crvenim tepisima tijekom godina oduvijek je uključivala uske komade i visoke potpetice, a za sljedeće poglavlje u karijeri, svoj prepoznatljivi stil odlučila je značajno doraditi

Promjena u stilu odijevanja za Pamelu Anderson ima smisla s obzirom na to da bi 2022. mogla postati njezinom godinom. Na kazališnim daskama Broadwaya nastupit će u ulozi Roxie Hart u slavnom mjuziklu ‘Chicago’, a na Netflix uskoro stiže njezin vlastiti dokumentarac.

U praćenju svih uzbudljivih događaja u svojoj karijeri, Anderson je u u potpunosti prigrlila minimalističku modnu vibru, a navedeno je ovih dana u nekoliko navrata potvrdila u New Yorku.

  • +3
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mini suknje i korzeti iz 90-ih danas su potpuna nepoznanica za zvijezdu ‘Spasilačke službe’, a te izazovne komade zamijenila je haljinama klasičnoga izgleda i čistih silueta.

Tijekom ovotjednog gostovanja u emisiji ‘Good Morning America’ pažnju je privukla izdanjem u bijeloj haljini s ušivenom mini pelerinom, da bi na promociji Broadwayskog mjuzikla čija je glavna zvijezda zablistala u istinskom modnom klasiku – maloj, crnoj haljini.

Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: J MAYER / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova dva jednostavna, ali upečatljiva izgleda, servirana u jednom danu, daleko su od hlača s leopardovim uzorkom i dramatičnih, ružičastih šešira kakve je nosila unazad nekoliko desetljeća, a iako je riječ zabavnim i nezaboravnim stajlinzima, njezin novi pristup odijevanju definitivno je uglađeniji. S 54 godine zvijezda ‘Spasilačke službe’ jednostavno nikad nije izgledala bolje.