JAKE EMOCIJE

Obožavateljice su slomljene: Goran Bogdan ima novu djevojku?

25.04.2019 u 12:19

Bionic
Reading

Markantni miljenik žena,39-godišnji Širokobriježanin i glumica Jovana Stojiljković već nekoliko mjeseci gaje osjećaje jedno prema drugom, javljaju srpski mediji. Goran Bogdan trenutno snima drugu sezonu srpske serije 'Senke nad Balkanom' u kojoj Jovana imala ulogu forenzičarke

Glumci su navodno i sami potvrdili da među njima postoje jake emocije, kad je Goran Bogdan iznenadio Jovanu Stojiljković velikim buketom cvijeća poslije nedavne beogradske premijere 'Nečiste krvi', u kojoj ona ima glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu, piše srpska Gloria.

Jovana je iz Beograda, a javnosti je poznata po vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem s kojom je bila prije dvije godine. U ljubavi su bili šest mjeseci a on ju je ostavio iznenada. Navodno im je presudila velika udaljenost s kojom se nisu mogli nositi te mlada glumica nije bila spremna na preseljenje u Ameriku gdje Bogdanović igra za klub Sacramento Kings.

Glumac je bio u vezi s Lanom Klingor, Antonelom Franković te s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić, kćeri hrvatske političarke i bivše ministrice Vesne Pusić, a povezivalo ga se i drugim djevojkama poput Nine Badrić, premda on te ljubavi nikad nije potvrdio.

  • +5
Goran Bogdan Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL