BEZ CHRISA NOTHA

Obožavatelji u šoku: U novim epizodima ‘Seksa i grada’ neće biti Mr. Biga

19.02.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Ako ste nove epizode hit serije 90-ih 'Seks i grad' čekali samo kako bi vidjeli kako će se dalje razvijati ljubav Carrie i Mr. Biga, moramo vas razočarati jer od toga neće biti ništa. Kako je otkriveno, uloga Mr. Biga, koju je utjelovio Chris Noth, nije planirana

Svoju legendarnu ulogu Mr. Biga, za kojim je patila Carrie Bradshaw, ali i milijuni žena diljem svijeta, Chris Noth neće ponoviti u novim nastavcima 'Seks i grada'. Kako doznaje Page Six, u novim nastavcima mjesta nema ni za njega, kao ni za Stevea Bradyja, veliku ljubav Mirandu Hobbes, kojeg je glumio David Eigenberg.

Najveća ljubav Carrie Bradshaw, koja se provlačila kroz šest sezona, i koja je okrunjena brakom u prvom istoimenom filmu 2008. godine, te je u nastavku 2010. njihov brak prolazio kroz krizu, u novom scenariju HBO Maxa neće dobiti svoj nastavak.

  • +6
Chris Noth i Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Da će se snimati nove epizode doznalo se u prosincu, da bi u siječnju Sarah Jessica Parker potvrdila nagađanja i rekla kako će se snimiti 10 epizoda, u kojem će se ekipa ponovno okupiti pod nazivom 'And Just Like That'.

Osim Chrisa Notha i Davida Eigenberga, u nastavcima neće biti ni Kim Catrall, koja je glumila Samanthu Jones, i to zbog lošeg odnosa sa ostalim glumcima.

Serija 'Seks i grad' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia