s potpisom versacea

Stigle prve fotografije očaravajuće vjenčanice Lady Amelie: Odala je počast Diani i prekršila kraljevsku tradiciju

27.03.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Lady Amelia Spencer udala se prošlog tjedna za Grega Malletta u spektakularnoj bijeloj Versaceovoj vjenčanici dugoj dva i pol metra uz koju, suprotno tradiciji, nije nosila tijaru

Lady Amelia Spencer, nećakinja pokojne Diane, udala se prošlog tjedna za dugogodišnjeg partnera Grega Malletta u Južnoj Africi, a sada su u javnost prvi puta dospjele fotografije njene vjenčanice.

Lady Amelia izgledala je spektakularno u kreaciji s potpisom Versace koja je, baš poput očaravajućeg okruženja afričkih planina, ostavljala bez daha. Riječ je o bijeloj vjenčanici s čipkastim detaljima, dugih rukava i duljine preko dva i pol metra. Ukrašena je Swarovski kristalima i cvjetnim uzorcima, a za njenu izradu bilo je potrebno više od dva i pol mjeseca!

Prelijepa 30-godišnja mladenka svadbeni look zaokružila je Jimmy Choo cipelama na visoku petu i velom od tila prožetog istovjetnim cvjetnim detaljima. Zanimljivo, suprotno kraljevskim običajima, Lady Amelia nije nosila tijaru čime je odstupila od uobičajene tradicije.

  • +5
Lady Amelia Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

'Ovo je, najiskrenije, najljepša haljina koju sam ikad vidjela', očarano je rekla mladenka pa se prisjetila tragično preminule tete Lady Di, u čiju je čast nosila vjenčanicu:

'Mislim da bi bila jako ponosna da me vidjela na dan mojeg vjenčanja. Znam i da su u Versaceu obožavali Dianu, tako da je ovom vjenčanicom obnovljena posebna veza.'

Lady Amelia Spencer kći je Earla Spencera, Dianinog mlađeg brata i bivše manekenke Victorije Lockwood, a udala se za instruktora fitnessa Grega Malletta koji ju je zaprosio upravo u Južnoj Africi prije tri godine.

Njihovom velikom danu prisustvovali su članovi obitelji, uključujući njezinu sestru blizanku Lady Elizu, stariju sestru Lady Kitty i mlađeg brata Samuela, no ceremoniji nisu prisustvovali bratići William i Harry.