TRUDNA TENISAČICA?

Obožavatelji nagađaju: Nazire li se to trudnički trbuščić ili je kriva košulja?

15.09.2017 u 11:25

Bionic
Reading

U srpnju ove godine proslavili su prvu godišnjicu braka, a sve su glasnija šuškanja da će srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger uskoro postati roditelji

Posljednjih tjedana sve su glasnija šuškanja da srpska tenisačica Ana Ivanović i njezin suprug, njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger, čekaju svoje prvo dijete. Iako to još uvijek nije potvrđeno, obožavatelji postaju sve glasniji i čestitaju tenisačici na njezinom profilu na Instagramu.

Dinner time 😊

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Šuškanja su se dodatno pojačala nakon posljednje fotografije koju je Ana Ivanović objavila na svom Instagramu. Uz rečenicu 'Vrijeme je za večeru', Ana je objavila fotografiju na kojoj pozira ispred stepenica odjevena u trendi skraćene crne hlače, crne cipele na visoku i tanku potpeticu te bijelu košulju s crnim točkicama.

Lovely summer nights ☀️💃🏻

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Upravo su zbog košulje, koja daje privid trudničkog trbuščića, mnogi zaključili da je tenisačica zaista trudna. Sama Ana komentatorima nije ništa odgovorila, a ako je zaista trudna, to uskoro više neće moći sakriti.

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger u vezi su od 2014. godine, a vjenčali su se prošle godine u srpnju u Veneciji.

Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia