BOŽIĆ U MADRIDU

Obožavatelji jedva dočekali nove fotografije obiteljske idile Luke Modrića

29.12.2021 u 20:44

Bionic
Reading

Nakon što je na Božić objavio fotografiju svoje obitelji nastalu na nepoznatoj lokaciji, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić raspametio je obožavatelje objavom iz obiteljskog doma u Madridu

'Prava čarolija ovog Božića je biti s onima koje volimo!' Napisao je to pored najnovije obiteljske fotografije nogometaš Real Madrida i kapetan naše reprezentacije Luka Modrić. Na njoj on i starija kći Ema ukrašavaju bor koji je viši od tri metra, dok Ivano sa malenom Sofijom gleda poklone.

Jedina koja nasmijana i bosonoga gleda u kameru Modrićeva je supruga Vanja, odjevena u traperice i bijelu košulju. Njihov dom u Madridu i ove je godine savršeno ukrašen, a mnogima su za oko zapele i velike figure jelena i Djeda Božićnjaka.

No, od bijelog Božića ni u Madridu ove godine nije bilo ništa, što je jasno vidljivo iza njih. Naime, ogromni bor, koji je ukrašen raznim crvenim i zlatnim kuglama, zvijezdama i ostalim ukrasima, smješten je pored staklene stijene kroz koju se pruža pogled na veliki vrt prepun zelenila.

Ovu fotografiju u samo tri sata lajkalo je gotovo 200 tisuća ljudi iz cijelog svijeta.

  • +2
Vanja Modrić, Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

OBITELJ JE NAJVAŽNIJA

Svaki slobodan trenutak provode zajedno: Paparazzi snimili Vanju i Luku Modrića na ulicama Madrida

Pogledaj galeriju