dostojan sebi

Obožavatelji ismijali Lennyja Kravitza zbog outfita u kojem je stigao u teretanu

10.04.2024 u 13:48

Bionic
Reading

Trenirka, kratke hlačice i sportske majice - to je obično ono što viđamo na vježbačima u teretani, no ne i na Lennyju čiji je outfit za vježbanje daleko drugačiji

59-godišnji glazbenik nedavno je dobio počasnu zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Tom je prilikom njegova kći Zoe spomenula očev stil od kojeg ne odustaje, a, kako se čini, Lenny Kravitz svom je stilu vjeran čak i u teretani.

'Vidjela sam tvoju nevjerojatnu predanost umjetnosti, ali uglavnom sam progledala kroz tvoje košulje', rekla je Zoe našalivši se na račun providnih košulja koje glazbenik često nosi: 'Prema mom tati, ako ti ne otkriva bradavice, nije majica.'

Osim neuobičajenih košulja, popularni je glazbenik vjeran rokerskom stilu, a njegov outfit za teretanu nasmijao je obožavatelje koji složni oko toga da se takav outfit rijetko viđa u prostorima namijenjenima vježbanju.

Usprkos okruženju, Lenny je bio odjeven kao za neki od svojih koncerata - kožne hlače sa sunčanim naočalama i prozirna ljubičasta majica bez rukava.

'Tko trenira u kožnim hlačama??? Samo Lenny to radi', odmah su komentirali njegovi pratitelji složivši se da je ovo previše, čak i za 59-godišnjeg glazbenika.

U moru urnebesnih komentara, istaknuo se i onaj koji je u Lennyju pronašao opravdanje za odgađanje odlaska u teretanu: ''Razlozi zašto nisam počeo vježbati: 1. Nemam kožne hlače. Da, to je to', našalio se još jedan od komentatora.

  • +16
Košulja - haljine Izvor: Profimedia / Autor: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / David Dee Delgado / Getty images / Profimedia