JEDNA JE STEFFI

Obožavatelj poručio Agassiju: 'Tko bi i pomislio da će ona postati ljubav tvog života'

02.02.2024 u 23:12

Bionic
Reading

Dok se sa suprugom priprema za meč u kojem će snage u Pickleball Slam 2 odmjeriti s Johnom McEnroem i Mariom Šarapovom, Andre Agassi na Instagramu je jednom fotografijom odao počast voljenoj Steffi Graf

Nekada najbolji tenisač svijeta objavio je fotografiju snimljenu 5. srpnja 1992. kada su on i Steffi Graf osvojili Wimbledon u muškoj i ženskoj konkurenciji, te su na službenoj večeri pozirali s osvojenim trofejima. U tom trenutku njih dvoje nisu bili par, niti su u najluđim snovima mogli zamisliti što im točno život nosi.

Andre Agassi na fotografiji je s danas neprepoznatljivim imidžem - duge plave kose sa šiškama, a i na Steffi Graf se vidi koliko se nelagodno osjeća odjevena u svečanu mini haljinu, daleko od teniskih terena.

'Tko bi u trenutku kada je ova fotografija snimljena i pomislio da će ti ona postati ljubav tvog života, voljena supruga i majka tvoje djece. Uistinu je nevjerojatno kad pomisliš o tome', poručio mu je ispod fotografije jedan obožavatelj i zapravo rekao sve što i drugi misle.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

  • +5
Andre Agassi i Steffi Graf Izvor: Profimedia / Autor: Gene Blevins / Zuma Press / Profimedia

U svojoj autobiografiji Agassi se već prisjetio tog susreta te je napisao: 'Rekao sam joj da sam već neko vrijeme htio stupiti u kontakt s njom i razgovarati. Nije mi ništa odgovorila. Jedva se nasmijala, bio je to tajanstven smiješak i ja nisam znao je li to znak sreće zbog onoga što sam rekao ili nervoze.’

Graf je od 1992. do 1999. bila u vezi s vozačem utrka Michaelom Bartelsom dok je Agassi 1993. započeo vezu s glumicom i manekenkom Brooke Shields. Kupidova strelica pogodila ih je u proljeće 1999. godine, nedugo nakon što je propao njegov dvogodišnji brak sa Shields. Na Agassijev zahtjev, njegov je trener dogovorio s trenerom slavne tenisačice da odrade zajednički trening za parove povodom turnira na Floridi.

Vjenčali su se u Agassijevoj vili u Las Vegasu 22. listopada 2001., bosonogi, odjeveni u traperice, ispred matičara, a jedini su im svjedoci bile njihove majke.