OD PRVOG DANA

Kakav romantik: Andre Agassi pokazao koliko je zaljubljen u Steffi Graf

18.01.2024 u 08:32

Bionic
Reading

Teniska legenda Andre Agassi oduševio je poklonike bijelog sporta kada se ovih dana pojavio kako bi odao počast svojoj suprugi, jednoj od najvećih tenisačica svih vremena, Steffi Graf

Na svom službenom Instagram profilu 53-godišnji Andre Agassi oduševio je svoje najvjernije pratitelje i obožavatelje tenisa, objavivši fotografiju na kojoj ljubi ogromnu crno-bijelu fotografiju svoje supruge Steffi Graf, na kojoj ona pozira s još jednim u nizu osvojenim trofejem.

Niz fotografija u objavi stavljeno je povodom ovogodišnjeg Australian Opena, a Agassi je stavio i fotografiju na kojoj je lista pobjednica u ženskom natjecanju od 1983. do 1995., na kojoj jasno stoji kako je njegova voljene Steffi Graf osvojila četiri Australian Opena - 1988., 1989., 1990. i 1994. godine.

Obožavatelji su mu se odmah poklonili, rekavši kako je 'to način na koji bi svaki muškarac trebao slaviti svoju uspješnu ženu'.

  • +5
Andre Agassi i Steffi Graf Izvor: Profimedia / Autor: Gene Blevins / Zuma Press / Profimedia

'Obožavam kako javno izražavaš ljubav za Steffi', još je jedan od komentara ispod objave. Inače, Andre Agassi trenutno se nalazi u Melbourneu gdje je 14. siječnja započelo još jedno izdanje Australian Opena i koje će potrajati do 28. siječnja. Bivši tenisač trebao bi se tamo družiti s zvijezdama iz svijeta sporta, ali i pomagati komentatorima u live prijenosima.

Podsjetimo, teniske legende Andre Agassi i Steffi Graf vjenčali su se na privatnoj ceremoniji 2001. godine, a u braku su dobili dvoje djece, sina Jadena i kćer Jaz. Zanimljivo je kako unatoč nevjerojatnom uspjehu u svijetu tenisa, njihova djeca nisu pokazala želju da krenu njihovim stopama.