ODUŠEVILA JE SVE!

Objavljena još jedna neodoljiva fotografija povodom 8. rođendana princeze Charlotte

03.05.2023 u 10:52

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa oduševili su sve obožavatelje kraljevske obitelji nakon što su, s malim odmakom, a povodom 8. rođendana princeze Charlotte, objavili još jednu njezinu novu fotografiju

Kako bi, baš kao i za svaki rođendan, obilježili taj poseban dan u svojoj obitelji, Kate Middleton i princ William su, samo nekoliko sati nakon objavljenog prvog portreta princeze Charlotte za njezin 8. rođendan, objavili još jednu njezinu fotografiju.

Objavljena na Instagramu, druga fotografija prikazuje princezu Charlotte raspuštene kose dok grli obiteljskog koker španijela u crnoj boji, imena Orla, a ono što su mnogi odmah primijetili da je takav portret snimljen i za njezin 7. rođendan.

Slavljenica, koja sve više, što je starija, nalikuje na svog oca, princa Williama, na sebi ima prugastu vesticu, bijelu košulju i traperice i nasmijana sjedi usred cvjetne livade.

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: WP / INSTAR Images / Profimedia

Sretna i opuštena pred kamerama, Charlotte je osmijehom pokazala i kako joj je nedavno u posjetu bila Zubić vila, pa trenutno čeka da joj izrastu trajni zubići.

Kada je točno fotografija nastala, nije poznato, no nagađa se kako je snimljena, kao i prijašnji obiteljski portreti, na imanju Amner Hall u Norfolku. Ni ovoga puta fotografiju nije snimila Kate Middleton, koja je tu čast, baš kao i za 5. rođendan princa Louisa, prepustila profesionalcu - fotografkinji Millie Pilkington.