SLAVLJENICA

Neodoljiv osmijeh princeze Charlotte otkrio da joj je uoči 8. rođendana stigla Zubić vila

02.05.2023 u 10:22

Bionic
Reading

Povodom 8. rođendana princeze Charlotte objavljen je i njezin novi portret na kojem slavljenica nasmijana sjedi u pletenom stolcu u haljinici na volane

Princ i princeza od Walesa ne mogu biti ponosniji nego što jesu na troje djece koje su dobili tijekom 12 godina braka. Svaki njihov rođendan posebno obilježavaju, a snimljene portrete, povodom istih, potom dijele s obožavateljima britanske kraljevske obitelji.

Ništa drugačije nije bilo ni povodom današnjeg 8. rođendana njihove jedine kćeri, princeze Charlotte. Nagađa se da je i ovoga puta za portret zaslužna Kate Middleton, a prikazuje nasmijanu Charlotte kako u haljini bez rukava i na volane sjedi u pletenoj stolici i pozira.

Ono što je posebno oduševilo njezine obožavatelje osmijeh je koji je otkrio da je osmogodišnjakinju nedavno posjetila Zubić vila te čeka da s rastom krenu trajni zubi.

Princeza Charlotte Elizabeth Diana rođena je 2. svibnja 2015. godine u 8:34 u bolnici St Mary u Paddingtonu i drugo je dijete Kate Middleton i princa Williama. Srednja imena dobila je u čast svoje pokojne bake, princeze Diane, i svoje pokojne prabake, kraljice Elizabete II.

JAČI OD SVEGA

[FOTO] Čvrsto držeći za ruke Charlotte i Georgea, princ William i Kate Middleton pokazali Harryju da im njegove optužbe ništa ne znače

Pogledaj galeriju

Kada je riječ o naslijeđu britanskog trona, ona je trenutno na trećem mjestu, nakon oca, princa Williama i starijeg brata princa Georgea.