rođendanske fotografije

Male promjene: Novi portreti princa Louisa više ne slijede tradiciju

25.04.2023 u 15:22

Bionic
Reading

Svi rođendanski portreti princa Louisa obilježeni su plavom bojom te mnogi pretpostavljaju da je riječ o omiljenoj boji mališana. Iako je dosad tradicija bila da majka Kate fotografira rođendanske portrete svojih mezimaca, ove se godine dogodila promjena, a razlog je još uvijek nepoznat

Kate Middleton odlučila je da će ona potpisivati svaki rođendanski portret svoje djece. Odluka je pala zbog želje da djecu ne izlaže stresnim susretima s gotovo nepoznatim fotografima, ali i činjenice da će djeca biti najopuštenija upravo pred objektivom njezinog fotoaparata. Ipak, novi rođendanski portreti najmlađeg sina Kate i princa Williama donijeli su odmak od dosadašnje tradicije.

Slaveći veliki dan princa Louisa, William i Kate na Instagramu su objavili prekrasnu novu snimku koja prikazuje Louisa kako sjedi u tačkama koje gura njegova mama. Oboje su nasmijani te se vidi da se majka i sin sjajno zabavljaju provodeći zajedničko vrijeme u Windsoru.

Ovo je prvi put da se princeza pojavila na jednoj od Louisovih rođendanskih fotografija, ali to nije jedini način na koji je ove godine izmijenjena tradicija portreta.

Pažljiva Kate osobno je snimila sve prethodne fotografije Louisa na njegov poseban dan, no ove godine fotografije potpisuje Millie Pilkington, fotografkinja koja je prošlog tjedna snimila fotografije u dvorištu obiteljske kuće u Windsoru.

Za njegov prvi rođendan William i Kate objavili su tri fotografije malenog sinčića koje je princeza snimila u domu u Norfolku, slike povodom njegovog drugog rođendana pokazivale su zaigranu prirodu mališana koji ima bojom prekrivene ručice, dok su slike za njegov treći rođendan prikazivale malog princa koji vozi bicikl prvog dana u vrtiću.

Prošle su godine princ i princeza podijelili prekrasne slike Louisa na plaži, odjevenog u plavo-bijelu kariranu košulju i sivi džemper ukrašen crvenim, žutim i plavim zvjezdicama.

Kroz sve godine obitelj je ipak dosljedna u jednom detalju - princ Louis uvijek je odjeven u plavu odjeću.

  • +6
Princ Louis Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia