LIJEPA I USPJEŠNA

Mislila je da će proći nezapaženo: Ovo je Ivona, djevojka Borne Sose koju skriva već dvije godine

09.12.2022 u 18:28

Bionic
Reading

Iako je sam nogometaš Borna Sosa, uoči ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, potvrdio da je u sretnoj ljubavnoj vezi, o svojoj djevojci nije želio otkriti ništa, pa ni ime, no, uz malo truda, doznali smo o kome je riječ

'Ne dijelim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama. Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli.'

Riječi su to nogometaša Borne Sose izrečene u njegovom posljednjem intervjuu, onom za magazin Story, u kojem je potvrdio, na veliku žalost brojnih obožavateljica, da je njegovo srce - zauzeto.

I uistinu, njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama nećete naći, baš kao što se uspio sakriti njezin identitet. Sve do sada.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Sve otkako je to objavljeno, zanimalo nas je itekako tko je tajanstvena djevojka, stoga smo se dali u istraživanje, a posao, uistinu nije bio lagan. Nakon podužeg 'kopanja' doznali smo da je riječ o plavokosoj Ivoni Šimunović, koja je nakon II. gimnazije završila Arhitektonski fakultet i od tada radi u jednom uglednom zagrebačkom arhitektonskom studiju.

Zanimljivo je da jedno drugoga prate na društvenim mrežama, no niti jednu objavu svog dečka Borne Sose, Ivona, nije lajkala ili komentirala, ustrajna u odluci da ostane 'po strani'.

Prije nekoliko dana pokušali smo stupiti i u kontakt s njom, no na upućene poruke nije odgovorila. A onda su stigle fotografije iz Katra, nastalih na tribinama, gdje u Sosinom dresu kojeg je nosio na utakmici Hrvatske i Srbije, Ivona sjedi zajedno s nogometaševom tetom, koja je također u dresu s brojem 19.