TO SE ZOVE SREĆA

Obiteljsko slavlje: Sanja Vejnović raznježila fanove emotivnom objavom

15.02.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Filmska i televizijska diva svoju intimu čuva daleko od javnosti. Na društvenim mrežama prilično je samozatajna no nije mogla odoljeti da pokaže svoj ponos jer dan nakon Valentinova njezina lijepa kći Marta Eva slavi 22. rođendan

'Sretan rođendan Marta Eva. Volimo te', napisala je Sanja Vejnović. Uz emotivnu čestitku opet je složila album zajedničkih obiteljskih fotografija. Njezina objava izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara prijatelja obitelji Vejnović-Mećava te su se i ovog puta mnogi složili da glumičina mezimica neodoljivo sliči majci.

View this post on Instagram

SRETAN RODJENDAN MARTA EVA! Volimo te!😘❤️🎉🍰

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Njihova fizička sličnost svima je bila zapanjujuća, a to je prije dvije godine iskoristio dizajner Ivan Friščić i zajedno ih angažirao za modnu kampanju brenda DeLight.

'Mislim da nisam stroga, iako mi ponekad kažu da sam histerična i da preburno reagiram na neke stvari, dok sam u drugim stvarima, kako bi oni rekli, jako cool. Tolerantna sam u svemu, ali reda mora biti. Ja sam samo mama, prijatelje imaju među svojim vršnjacima', izjavila je glumica ranije za tportal.

Sanja Vejnović i kći Marta Eva zaštitna lica nove DeLight kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: DeLight kampanja

Podsjetimo, Sanja Vejnović je Martu Evu dobila u braku s direktorom fotografije Goranom Mećavom. Upoznali 1984. godine u Zlatiboru na setu filma 'O pokojniku sve najljepše' gdje je Sanja glumila seosku učiteljicu. Vjenčali su se nakon samo tri mjeseca poznanstva i zajedno u braku proveli čak 31 godinu. A onda su 2015. godine odlučili predati papire za razvod i živjeti svatko na svojoj adresi. Premda su donijeli odluku o razdvajanju, izgleda kao da su i dalje zajedno. Naime, par se na javnim događanjima često pojavljuje zajedno i velika su si međusobna podrška u lijepim, ali i teškim trenucima.