daleko od javnosti

Obiteljski život Macaulaya Culkina: U tajnosti dočekao drugo dijete

23.03.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Zvijezda filmova 'Sam u kući' napravio je pravi zaokret i od problematičnog glumca ovisnog o drogama postao pravi obiteljski čovjek. Godine 2021. postao je otac po prvi put, a oko Božića ove godine na svijet je stigla i druga beba

Glumac Macaulay Culkin najpoznatiji je kao simpatičan plavokosi dječak iz filmova 'Sam u kući', a mnogi su zapamtili da je glumac prošao i kroz teško razdoblje ovisnosti koje je gotovo dovelo to najcrnjeg scenarija. Ipak, uspio se izvući iz pakla ovisnosti te danas živi obiteljski život podalje od svjetla reflektora.

Macaulay Culkin u vezi je s glumicom Brendom Song od 2017.godine u Tajlandu gdje su snimali film 'Changeland', a među njima je odmah zaiskrilo.

U travnju 2021. glumac je postao otac malenom Dakoti, sinu koji je ime dobio po Macaulayevoj pokojnoj sestri koja je umrla u dobi od 29 godina od zadobivenih ozljeda nakon što ju je udario automobil. Izvor blizak paru otkrio je da Culkin uživa u vremenu koje provodi s obitelji te da to vrijeme istinski cijeni. Život obitelj drži u tajnosti, a slike malenog Dakote ne mogu se pronaći na društvenim mrežama.

Zaruke su uslijedile u siječnju 2022. godine te je par otkrio da je uzbuđen zbog zajedničke budućnosti. Glumica je tada viđena s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci dok je boravila u Kaliforniji, što je potvrdilo da je petogodišnja ljubavna veza spremna za sljedeći korak. Nedugo nakon toga Song je potvrdila da planira vjenčanje, no da je planiranje vrlo skupo i oduzima puno vremena. 

Kieran Culkin, brat zvijezde 'Sam u kući' otkrio je sretnu vijest da je obitelj njegovog brata odnedavno četveročlana!

Baš kao i tijekom prve trudnoće, vijesti o blaženom stanju glumice par je držao u tajnosti. Kieran Culkin otkrio je da najmlađeg nećaka još nije upoznao zbog fizičke udaljenosti, no da je obitelj vrlo sretna.

Navodno je riječ o sinčiću imena Carson koji je na svijet došao u vrijeme božićnih praznika, no ponosni roditelji još uvijek nisu potvrdili radosnu vijest.

  • +5
Macaulay Culkin Izvor: Profimedia / Autor: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije sretne veze s glumicom Brendom Song, Macaulay je doživio nekoliko ljubavnih brodoloma.

Godine 1998. oženio se s glumicom Rachel Miner, no par se rastao već nakon dvije godine zbog razlika u prioritetima. Miner je tada htjela postati majka, no glumac je na prvo mjesto stavio glumačku karijeru, što je dovelo do prekida. Nakon toga, glumac je proveo čak devet godina u vezi s Milom Kunis.

Prekinuli su 2021. godine, a glumac je ostao shrvan. Iako nije htjela ulaziti u detalje, Kunis je tada komentirala: 'Mi smo odrasli zajedno, jer smo se rano upoznali, no to je u početku bila veza na daljinu. Ja sam živjela u Los Angelesu, a on u New Yorku. On je bio moja stijena i to je sve što trebate znati.'