JEDAN JE MESSI

I oni imaju svoje idole: Sin Kim Kardashian ne krije sreću što je upoznao najvećeg

21.03.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Posebna gošća na Parku prinčeva u Parizu bila je jedna od najpoznatijih reality zvijezda na svijetu - Kim Kardashian - koja tamo nije stigla kako bi se družila s nogometašima, već kako bi svom devetogodišnjem sinu Saintu ispunila najveću želju

Za sreću svoju djece, da im vidi osmijeh na licu, Kim Kardashian spremna je na sve, pa čak i potegnuti najdeblje veze i osigurati si dolazak na pariški Park prinčeva, kako bi devetogodišnjeg sina Sainta, zaljubljenika u nogomet, upoznala s njegovim idolom - Lionelom Messijem.

Saint West i Kim Kardashian bili su posebni gosti Paris Saint-Germaina na utakmici protiv Stade Rennaisa, a reality zvijezda na stadion je povela i neke prijateljice kako joj ne bi bilo dosadno. Naravno, sve su pratile i kamere, stoga je za pretpostaviti da će ti trenuci postati dijelom njezina reality showa.

Majka i sin proveli su kvalitetno zajedničko vrijeme na vikend odmoru u Parizu, no ništa se ne može mjeriti s trenutkom kada je Saint West, s grupom drugih dječaka, stao uz nogometni teren.

Lionelu Messiju dečki su na sve načine pokušali privući pažnju, a onda su krenuli s mahanjem, što je jedan od najboljih nogometaša svijeta primijetio i uzvratio im mahanjem. Ne treba ni naglašavati da su se klinci raspametili tom njegovom reakcijom.

  • +3
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Michael Baucher / Panoramic / Profimedia

A osim Messija, Saint West je nakon utakmice upoznao i Kyliana Mbappea, a zahvaljujući FaceTimeu popričali su i s Neymarom, koji im je poslao i dres koji je Kim Kardashian nosila u rukama.