stiže beba

Monegaškoj princezi Caroline stiže još jedan unuk: Njezina kći Charlotte treći put je trudna

09.01.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Nova godina za kraljevsku obitelj Monaka upravo je dobila još jednu sretnu vijest - kći princeze Caroline dobit će treće dijete. Charlotte Casiraghi trudna je sa svojim suprugom, a sretnu vijest još uvijek nisu potvrdili s dvora

Caroline od Monaka već duže nosi i titulu bake, a čini se da je njezina kći Charlotte Casiraghi treći put trudna. U braku je s Dimitrijem Rassamom, poznatom po animiranom filmu 'Mali princ'. Spol je još uvijek nepoznat, no par bi, navodno, volio dobiti djevojčicu.

Otkako su u kolovozu prošle godine u javnost izašle neke fotografije Charlotte Casiraghi u kupaćem kostimu na kojima se vidi blaga zaobljenost na trbuhu, šuškanja o trudnoći ne prestaju. Također, u zadnje vrijeme nosi samo široke haljine pa su mnogi to povezali s njezinom željom da sretnu vijest što duže zadrži samo za krug najbližih ljudi.

Ukoliko je dojava koju je dobio jedan francuski časopis točna, bit će to njezina treća trudnoća i drugo dijete koje ima sa svojim sadašnjim partnerom. Četverogodišnji Balthazar ima jednog starijeg brata, ali i jednu stariju sestru s očeve strane. Stariji brat Raphel ima deset godina, a otac mu je stand-up komičar Gad Elmaleh s kojim je prekinula 2005. godine.

  • +6
Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas žive u Parizu, gdje su pobjegli od medijske pozornosti te se ne pojavljuju često u medijima. Još uvijek ispunjavaju osnovne kraljevske dužnosti pa su u studenom posjetili Monako povodom Dana državnosti.