NE KRIJE SREĆU

Dimitri Rassam iskreno progovorio o braku s unukom Grace Kelly

12.04.2023 u 20:49

Bionic
Reading

Poput supruge, monegaške princeze Charlotte Casiraghi, Dimitri Rassam vrlo je rezerviran kada je u pitanju razgovor o njihovom privatnom životu, no u nedavnom intervjuu odlučio joj je posvetiti riječi pune ljubavi

Sa unukom holivudske dive Grace Kelly, francuski filmski producent vodi miran obiteljski život u Parizu, a ovih dana promovira svoj novi filmski projekt, što ga je potaknulo na rijetki razgovor o supruzi i djeci.

‘Jako sam ponosan na svoju suprugu. Znam da ovo ne zvuči baš originalno, ali ona me podržava i to mi je nešto jako važno’, istaknuo je 41- godišnji Rassam u sklopu francuskog TV programa ‘Quelle époque !’.

  • +10
Monegaška obitelj na okupu Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Na isti način bio je pun lijepih riječi za njihove mališane. Dvanaestogodišnja Darya Dimitrijevo je dijete iz prethodne veze s ruskim top modelom Mashom Novoselovom, dok s monegaškom princezom ima četverogodišnjeg sin Ella Balthazara.

‘Jako sam sretan jer imam divnu ženu i djecu’, istaknuo je pritom se referirajući i na devetogodišnjeg Raphaela, sina iz veze monegaške princeze s komičarem Gadom Elmalehom.

‘Iako pitanja o svom braku smatram trivijalnima, razumijem da je moj privatni život mnogima zanimljiv. Neću se čuditi i pitati zašto, no istina je da volim postaviti granicu između onoga što je intimno i onoga što pripada javnoj sferi’, kazao je.  

  • +10
Princeza Caroline i Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-OLIVIER HUITEL. / THE PHOTO ONE / PROFIMEDIA

U mjesecu siječnju, časopis Voici objavio je kako se unuka Grace Kelly nalazi u slatkom iščekivanju prinove, a ovu informaciju nitko od članova monegaške kneževske obitelji nije potvrdio niti demantirao.

U njezinim posljednjim pojavljivanjima nema ni traga trudničkim oblinama pa sve ukazuje na to da prinove u obitelji Grimaldi zasad neće biti.

Suprug Charlotte Casiragji oduvijek se držao podalje od svjetla reflektora. Iz tog razloga, rijetke su prilike u kojima je viđen u pratnji Grimaldijevih na javnim događanjima. Jedan od njegovih posljednjih velikih nastupa bio je 19. studenoga kada je debitirao na Danu državnosti, jednom od najvažnijih praznika u kneževini Monako. Sin glumice Carole Bouquet tada je prisustvovao svim događanjima, od tradicionalne mise Te Deum do pozdrava na balkonu Palače.

  • +5
Princeza Charlene i Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia