STRAHUJU ZA NJEZINO ZDRAVLJE

Obitelj Selene Gomez putem medija odaslali dramatični apel

31.01.2017 u 08:35

Bionic
Reading

Iako su se nadali kako će se nakon rehabilitacije 24-godišnja pjevačica primiriti i napokon posvetiti sebi i zdravlju, to se čini se, nije dogodilo. Zabrinuta obitelj odlučila se pokrenuti, pa je tako ujak Selene Gomez putem medija poručio nećakinji kako će, ukoliko ne prestane s partijanjima i takvim načinom života, umrijeti. Svemu tome ne doprinosi niti njezina nova veza s reperom The Weekndom, koji ne krije kako voli konzumirati zabranjene opijate

Naslov koji doslovce vrišti s američkog RadarOnline.com 'Jako bolesna Selena Gomez: Napusti Hollywood ili umri!' zaprepastio je mnoge obožavatelje mlade pjevačice Selene Gomez. Što se zapravo događa, i odakle takvi naslovi, u objavljenoj priči pojasnio je njezin zabrinuti ujak, koji tvrdi kako bi zbog svog načina života Selena mogla umrijeti, osobito kada se zna da se već godinama bori s lupusom - autoimunom bolešću, koja je ugrozila njezino zdravlje.

I love you @tmarie247

Fotografiju objavljuje Selena Gomez (@selenagomez)

Obitelj je vrlo zabrinuta za njezino zdravlje...

...no ona se time ne zamara

Iako se nedavno zbog depresije dobrovoljno prijavila u kliniku, s izlaskom iz iste nastavila je sa svojim starim načinom života. Ne sluša nikoga, pa ni obitelj, stoga je očajni ujak odlučio putem medija poslati poruku - da uspori i prestane s mnogobrojnim partyjima. Artemis Arzola je u ekskluzivnom intervjuu rekao: 'Nitko poznat njoj ne može pomoći - to može samo Bog.'

Kako doznaju novinari RadarOnlinea, čini se kako će 24-godišnjoj pjevačici trebati i transplatacija bubrega, kako bi uspjela u borbi protiv lupusa. 'Selena je mlada. Svjestan sam svih izazova i svega što se nudi u Hollywoodu. Izlasci i dobri provodi glavni su mladima, no ona jednostavno mora reći stop svemu tome i počet brinuti o sebi. Bolest ju iscrpljuje, bez obzira na sve tablete koje uzima. Zdravlje mora shvatiti ozbiljno - ovoga puta više nego prije', rekao je njezin ujak.

Zbog lupusa se pjevačica već podvrgnula i kemoterapiji, a bila je i na rehabilitaciji 2014. godine. No, čini se da je i problem u svim lijekovima koje uzima, među kojima je i Xanax, a o kojima je, izgleda, postala i ovisna. Medijskim napisima i molbama svoje obitelji, Selena se ne zamara, već uživa sa svojim novim dečkom, reperom The Weekndom. Niti on nije dobar uzor za nju, budući da je sam javno priznao kako uzima ketamine, kokain, MDMA, gljive, sirupe za kašalj, i još mnogo toga.

Obitelj ne odobrava niti njezinu novu ljubavnu vezu s reperom The Weekndom

Reper je priznao kako konzumira mnogobrojne opijate