DUGO TOPLO LJETO

Obitelj Gojić Mikić na odmoru u Rovinju: Zabave s tri živahne kćerkice nikad ne nedostaje

06.07.2020 u 12:02

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana naša nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić sa suprugom Mihaelom Mikićem I troje djece otišla je na zasluženi godišnji odmor u voljenu Istru. Kako slavna obitelj uživa u ljetnim radostima te kako provode dane pokazuju nam kroz vedre objave na društvenim mrežama

Otkako su roditelji tri prekrasne kćerkice, godišnji odmori Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića mnogo se razlikuju od onih iz njihovih mlađih dana.

Njihove tri živahne nasljednice upotpune im svaki dan smijehom, veseljem i igrom. Praznično i ljetno raspoloženje vlada u slavnoj obitelji i ovih dana, kada uživaju u divnoj kamenoj kući u Istri nedaleko od Rovinja.

Nekadašnja manekenka i nogometaš, danas poslovni partneri u ugostiteljstvu, ne pate od luksuznih odmora već im je najbitnije da je obitelj na okupu i da se lijepo provedu. Kako je njihovim djevojčicama nedavno završila škola, a mjere zbog pandemije malo oslabile, Ljupka i Mika odlučili sui h razveselili morskim odmorom u kojem svi naprosto uživaju.

Na praznicima im se pridružila i baka, Ljupkina majka Željka koja pazi da supružnici u svemu tome imaju i dovoljno mira jedan za drugoga.

Nakon bezbrižne igre kraj bazena na istarskom imanju, obitelj zajedno provodi večeri u romantičnom Rovinju koji ih je svojim ljepotama privukao i prošle godine.

Kroz video objave koje nam pokazuje zgodna Ljupka, vidljivo je koliko tata Mika uživa u igri sa svojim živahnim kćerkicama s kojima je sve samo ne dosadno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@joliepetitebyljupkagojic 💙

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)