PROSLAVA ZA PAMĆENJE

O tom partyju će se još dugo pričati: Georgina Rodriguez proslavila rođendan u velikom stilu

29.01.2023 u 22:14

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda, obilježila je svoj 29. rođendan raskošnim partyjem kakav se ne viđa često

Lijepa brineta na svom je Instagram profilu gdje je prate milijuni obožavatelja pokazala kako je izgledao njezin rođendanski party u društvu njezinog zaručnika i djece.

Rođendanski tulum bio je osmišljen do posljednjih detalja, a na posebnu je pozornost izazvala raskošna rođendanska torta.

'29 godina okružena ljudima koje volim svim srcem. Neizmjerno zahvalna Bogu na svemu. Hvala svima na čestitkama punima ljubavi', poručila je Georgina svojim brojnim pratiteljima na Instagramu.

  • +5
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vjerojatno najpoznatija wagsica na svijetu, svoju rođendansku tortu na nekoliko katova prerezala je u pripijenoj bijeloj haljini lađa izreza i u bijelim salonkama, a uz nju su bili njezini najmiliji - Cristiano i djeca.

Njihova je ljubavna priča započela još 2017. godine u Guccijevoj trgovini u kojem je Georgina radila kao asistentica prodaje, a ostalo je povijest.

Prije nego je njegovo srce zarobila lijepa Argentinka, Ronaldo je bio u dugogodišnjoj vezi s prelijepom ruskom manekenkom, Irinom Shayk.

Inače, Cristiano Ronaldo je potpisao nevjerojatni ugovor od 200 milijuna eura sa Al Nassrom, pa se obitelj preselila u Saudijsku Arabiju gdje sada žive.