PROMOCIJA DOMAĆE GLAZBE

Novosti iz glazbene industrije u novoj radijskoj emisiji 'Inkubator'

22.01.2018 u 15:36

Bionic
Reading

U novoj godini Hrvatska diskografska udruga započela je svoj novi projekt - radijsku emisiju 'Inkubator', koja će se emitirati na brojnim radio postajama diljem Hrvatske, a sa ciljem promocije domaće glazbe

Ana Radišić i Kornelije Hećimović voditelji su nove radijske emisije 'Inkubator', novog projekta Hrvatske diskografske udruge. Kroz 60 minuta slušatelji brojnih radio postaja u Hrvatskoj moći će čudi novosti iz glazbene industrije, ali i slušati najveće hitove domaće glazbe.

  • +2
Ana Radišić i Kornelije Hećimović Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Šolić

'Izrazito nam je drago da - u vremenu kada radio u svijetu postiže izrazito visoke rejtinge slušanosti, prihoda i marketinških dosega - domaća glazbena scena dobiva svoj radijski 'Inkubator'. Ono što uvijek volimo naglasiti je upravo ta neraskidiva veza glazbene i radijske industrije koje se oslanjaju jedna na drugu i pomažu u međusobnom razvoju te nam je to cilj i kroz ovaj projekt. 'Inkubator' nam je izazov, ali i prilika da slušatelji radijskih stanica u Hrvatskoj imaju dodatnu mogućnost otkrivati koliko je domaća glazba danas kreativna i razvedena', ističu iz Hrvatske diskografske udruge koji su priliku da promoviraju hrvatsku glazbenu scenu dali iskusnom radijskom producentu Korneliju Hećimoviću, ali i televizijskoj voditeljici Ani Radišić.

'Jako se veselim Inkubatoru i svemu što nam donosi. Uzbuđena sam jer ovo je  novi trenutak u mojoj medijskoj  karijeri, nakon deset godina ispred ekrana, sada sam ‘ogoljena’ samo na glas, domaću glazbu po prvi puta donosim putem radijskog etera. Zahvalna sam na prilici i sretna jer imam priliku učiti od itekako iskusnih i poznatih radijskih imena, zapravo počašćena sam biti u njihovom društvu', poručila je Ana Radišić.